Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Florida republikánus kormányzója szerint Lia Thomas úszőnő nem lehet első a nők között

888.hu

2022.03.24. 13:00

Ron DeSantis floridai kormányzó aláírt egy kiáltványt, amiben az NCAA úszóverseny második helyezettét, Emma Weyantot kiáltja ki győztesnek.

 

Ron DeSantis floridai republikánus kormányzó kedden sajtótájékoztatón közölte, hogy aláírja a hivatalos kiáltványt, amelyben a Sarasotában született és olimpiai ezüstérmes Emma Weyant-ot nyilvánítja a múlt heti női úszó- és műugró bajnokság

500 méteres gyorsúszásának győztesévé, miután Weyant a második helyen végzett a transznemű sportoló Lia Thomas mögött.

 

Weyant, aki a Virginiai Egyetem elsőéves hallgatója, múlt csütörtökön 4:34.99-es időt ért el, és az 500 méteres verseny utolsó szakaszán maradt le Thomas mögött.
„Ha megnézzük, mit tett az NCAA azzal, hogy alapvetően férfiaknak is lehetővé tette a női atlétikában való versenyzést, ebben az esetben az úszásban, akkor az első helyen végzett nő Sarasotából származott Weyant, aki ezüstérmet nyert, és egész pályafutása során abszolút szupersztár volt” – mondta DeSantis.

 

Most az NCAA alapvetően arra törekszik, hogy tönkretegye a női atlétikát”


– folytatta.
„Megpróbálják aláásni a verseny integritását, és valaki mást koronáznak női bajnokká, és szerintünk ez helytelen. És ezért Floridában szerintem megérdemli az elismerést, tudjátok, ki fogjuk hirdetni, hogy Emma a legjobb női úszó az 500 méteres gyorsúszásban, mert ezt kiérdemelte.”

 

És nem szabad megengednünk, hogy az olyan szervezetek, mint az NCAA, csalást kövessenek el a nyilvánossággal szemben, pedig most pontosan ezt teszik. Az ideológiát helyezik a női sportolók lehetőségei elé”


– írta meg a Daily Wire.

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére