Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Ha a fehérek gyűlölete a tét, úgy hazudik a New York Times, mint a vízfolyás

Sümeghi Lóránt

2019.10.04. 11:00

Alig két hónappal ezelőtt a liberális körökben hatalmas felháborodást váltott ki Donald Trump amerikai elnök azon kijelentése, miszerint „a New York Times című amerikai lap nem más, mint egy ördögi propagandagépezet”. Ahogyan sok más dologban, úgy Trumpnak ebben is igaza volt, ám úgy tűnik, hogy a liberálisok zászlóshajójaként emlegetett lap kifejezetten a fehérek elleni uszításban pörgeti maximumra az álhírgyártást.

Korábban megírtuk, idén már legalább egyszer publikált a New York Times (NYT) egy, a fehérek és feketék közti feszültség gerjesztésének érdekében megírt manipulatív és hazug cikket. Akkor egy lövöldözésben érintett, a rendőrségi igazolás alól önmagát kivonó fekete srác lelövéséről írtak. Most azonban sikerült egy teljesen fiktív sztorit megírniuk, amelyben egy ismételten színes bőrű alany azt állította, hogy fehérek általi erőszak áldozatává vált. Az NYT hangzatos címe így szólt:

Egy fekete virginiai lány azt állítja, hogy a fehér osztálytársai belevágtak a hajába az iskolaudvaron.

Mint látható, az NYT szerkesztősége kifejezetten kívánatosnak tartotta, hogy ki legyen emelve minden egyes szereplő bőrszíne. Hogy ez a gyakorlat például a bevándorlók által elkövetett bűncselekmények kapcsán miért marad el, azt most tegyük félre.

Forrás: New York Times

Ugyanis néhány nappal az eset után kiderült, hogy a színes bőrű lány állításai nemhogy nem állják meg teljes egészében a helyüket, hanem az egész sztori hazugság. S bár az NYT beszámolt erről a fordulatról, de a címük már nélkülözte a kezdeti, fehérek ellen lázító lendületet. Mint írták,

A virginiai lány visszavonta történetét arról, hogy a fiúk belevágtak a hajába.

Arról, hogy a megvádolt három fehér osztálytársat hogyan érintette, hogy egy országos rágalomhadjárat áldozataivá váltak, és hogy a szabadidejében fehérgyűlöletet terjesztő lánnyal mi lett, persze nem ír a New York Times. Ilyen ez a nagybetűs SZAKMA.

Így hazudik a New York Times, a libsi média koronaékszere

Az egyik legeklatánsabb példája egy hazug, manipulatív és politikailag motivált újságcikkek az az írás, amit éppen a New York Times tett közzé ez év március 22-én, amely egy 17 éves afroamerikai suhanc, Antwon Rose Jr. lelövésének körülményeit összegzi. Mint ismert, tavaly június 19-én, az akkor szolgálatot teljesítő fehér bőrű járőr, Michael Rosfeld a diszpécser által [...]

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére