Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Ha még nem tudtad volna: a hajléktalan szó „elavult és dehumanizáló”

888.hu

2022.08.27. 14:05

A pedofilokat mostantól „kiskorúakhoz vonzódó személyeknek”, míg a nőket „anyák” helyett „szülő embereknek” nevezik. Szép új világ...

 

A Los Angeles-i Hajléktalanszolgálati Hatóság azt szeretné, ha a hajléktalan szót olyan kifejezésekkel helyettesítenék, mint például a „kint élő emberek”. A cél az, hogy „a személyiséget hangsúlyozzák a lakhatási státuszukkal szemben”.

 

Természetesen az, hogy más kifejezést használunk a hajléktalanra, nem fog segíteni az utcalakók helyzetén, amely gyakorlatilag egész Amerikában pusztít, és hónapról-hónapra rosszabb.

2020. januárjában az adatok szerint az Egyesült Államokban

több mint 580 000 ember volt hajléktalan,

közülük 226 000 ember aludt a szabad ég alatt, autókban, vagy elhagyatott épületekben.

2019-ben Los Angeles hajléktalanügyi vezetője lemondott, miután öt év alatt 33%-kal nőtt a hajléktalanok száma.

 

A hajléktalanság kéz a kézben jár a drogfüggőséggel, a bűnözéssel, a mentális betegségekkel, a járványok tombolásával és a közösségek tönkretételével.

Csak azt ne mondd, hogy „hajléktalan”, mert kirekesztő!

 

A pedofilokat mostantól „kiskorúakhoz vonzódó személyeknek”, míg a nőket „anyák” helyett „szülő embereknek” nevezik, hogy megnyugtassák a nemi diszfóriában, vagy egyszerűen csak mentális betegségben szenvedő embereket.

Az amerikai Orvosi Akadémia új útmutatót adott ki, amelyben azt tanácsolja a kórházaknak és az egészségügyi dolgozóknak, hogy változtassanak a nyelvezetükön, hogy az „nemeket jobban befogadó” legyen.

Az útmutató felsorolja a „hagyományos kifejezéseket”, mint például az „anyatej”, majd olyan befogadó alternatívákat javasol helyette, mint az „emberi tej”, vagy az „apatej”.

Nem tudni, hogy az útmutató szerzői pontosan mire gondoltak, amikor leírták, hogy „apatej”, de nálunk ez a kifejezés mást is jelenthet. Ha érted mire gondolok...

(Rossz az, aki rosszra gondol, de hülye aki nem!)

A befogadás hangsúlyozása egészen odáig jutott, hogy a szótárak szó szerint megváltoztatták a „nő” fogalom definícióját, hogy az mindenkit magában foglaljon, aki nőként azonosítja magát.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

További jogi garanciák szükségesek a gyermekek védelmében

Család- és gyermekjogi, a társadalmi tanításokért felelősséget érző szervezetek szerint további jogi garanciák beépítése szükséges annak érdekében, hogy megvédhessék a gyermekeket az őket veszélyeztető jelenségektől.

New Yorkban egy tollvonással elintézték a magyar panaszt

New Yorkban egy tollvonással elintézték a magyar panaszt

Összekeverte a szezont a fazonnal hazánkkal kapcsolatban Linda Thomas-Greenfield, az Egyesült Államok ENSZ-nagykövete. A múlt hét végén New Yorkban az antiszemitizmus elleni globális erőfeszítésekről tartottak ülést. Ezen szólalt fel az amerikai diplomata, és beszédében egy svédországi antiszemita incidenst egyszerűen Budapestre helyezett át, és hiába tiltakozott a magyar delegáció és a külképviselet, csak annyira tellett a házigazdáktól, hogy elismerték a hibát, de nem adtak ki semmiféle bocsánatkérő nyilatkozatot.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére