Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Ismét egy transznemű nő nyert meg egy kerékpárversenyt

888.hu

2022.06.05. 16:10

A dobogó második fokára is egy biológiai férfi állhatott fel, akivel a győztes a díjátadót követően csókot is váltott. A harmadik helyezett már egy biológiailag is nő lett, aki a jelenetet a kisgyermekével kellett végignézze.

 

Csütörtökön rendezték meg Londonban a ThundCrit kerékpárversenyt, melyen

két, magát nőként azonosító biológiai férfi szerezte meg az első és második helyet, majd a dobogón csókolózva ünnepelték teljesítményüket.
Harmadiknak már valóban egy, már a születése óta magát nőként definiáló anya „gurult be” a kerékpárjával. Ő a kisgyermekével lépett rá a dobogó harmadik fokára.
A szürreális jelenetről kép is készült, íme:

A két transznemű nő, Emily Bridges és Lilly Chant a ThunderCrit „Villám” kategóriájában versenyzett. A honlap szerint ez a kategória a „cisz-nők, nem bináris emberek”, valamint „transz férfiak és nők számára van fenntartva, akiknek fizikai teljesítménye leginkább a cisz-nőkéhez igazodik”. Tehát röviden:
fittyen hányva a biológiai különbözőségekre, hagyták egymás ellen versenyezni a szervezők a nőket és a férfiakat.

 

A Breitbart megírta, hogy Bridges, a 21 éves győztes férfi több alkalommal is megpróbált az elmúlt hónapokban beverekednie magát a női kerékpárversenyekre, de igyekezetét megtagadták.

Amint arról korábban beszámoltunk:

 

Emily Bridges-t, aki eredeti születési nevén, Zach Bridges néven versenyzett, nem engedték be a női Brit Nemzeti Omnium Bajnokságra.

 

Pedig az lett volna az „átváltozása” utáni első jelentős versenye, miután átesett egy hormonterápián. A szervezők a döntésüket akkor arra hivatkozva hozták meg, hogy több női kerékpáros is nyíltan kijelentette, hogy bojkottálják az eseményt, amennyiben Bridges is elindul rajta..

Bridges a hormonterápia alatt is nyert más versenyeket a férfiak ellen. Márciusban a British Cycling még férfiként tartotta nyilván Bridgest.

 

A női sportágakban versenyző biológiai férfiak kérdése azután került előtérbe, hogy Lia Thomas amerikai transznemű úszónő elkezdett rekordokat dönteni a versenyeken és több olimpiai női úszót is legyőzött.

 

Múlt héten nyilatkozta azt Nadine Dorries kormányminiszter, hogy bár nem szeretné, ha törvényeket kellene alkotni annak érdekében, hogy a transznemű sportolók ne versenyezhessenek a természetes nőkkel, azt javasolta, hogy a sportszervezetek tegyenek lépéseket a nők tisztességtelen versenyeztetésétől való megóvása érdekében.

 

Abszolút azon a véleményen vagyok, hogy egy transznemű nő számára lehetetlen a női sportokban versenyezni. Megválaszthatja a nemét, mi támogatjuk és segítünk ebben, de a biológiáját nem tudja megváltoztatni.”

– mondta a kulturális miniszter a GB Newsnak.

 

 

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére