Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Ismét J. K. Rowling eltörlése került napirendre az USA független-objektív sajtójában

888.hu

2022.02.23. 16:30

A New York Times új, a „független újságírást” népszerűsítő reklámjában folytatja azt a médiahadjáratot, amit a Harry Potter könyvek szerzője ellen indított a transz-lobbi, miután az írónő hangot adott azon nézetének, miszerint „a nők menstruálnak és nincsen péniszük”.

 

Az új reklámkampány arca egy Lianna nevű non-bináris személy, aki a New York Times átlagolvasója és akinek a személyes identitását megpróbálják körül írni néhány közhelyes félmondattal.

Ezek között tűnik fel az „Imagining Harry Potter without its creator” felirat is, gondosan beágyazva a többi semmitmondó unalmas részlet közé.

 

 

A videót azzal a szlogennel zárják, hogy

független újságírás a független életért”.

 

(Hogy mitől független, azt már nem írják oda, de enélkül is lehet sejteni: a valóságtól.)

 

Plakátokon is megjelent a non-bináris Lianna, ott viszont már csak azt a vágyat emelték ki, hogy jó lenne a Harry Pottert elképzelni az alkotója nélkül.

 

 

A transz-lobbi tehát továbbra is napirenden tartja az írónő kitörlését a saját maga alkotta világból. Egy transzneműnek az identitása része az, hogy utálja J. K. Rowlingot. Világos a narratíva.

 

Nekik szabad nyíltan uszítani valaki ellen.

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

További jogi garanciák szükségesek a gyermekek védelmében

Család- és gyermekjogi, a társadalmi tanításokért felelősséget érző szervezetek szerint további jogi garanciák beépítése szükséges annak érdekében, hogy megvédhessék a gyermekeket az őket veszélyeztető jelenségektől.

New Yorkban egy tollvonással elintézték a magyar panaszt

New Yorkban egy tollvonással elintézték a magyar panaszt

Összekeverte a szezont a fazonnal hazánkkal kapcsolatban Linda Thomas-Greenfield, az Egyesült Államok ENSZ-nagykövete. A múlt hét végén New Yorkban az antiszemitizmus elleni globális erőfeszítésekről tartottak ülést. Ezen szólalt fel az amerikai diplomata, és beszédében egy svédországi antiszemita incidenst egyszerűen Budapestre helyezett át, és hiába tiltakozott a magyar delegáció és a külképviselet, csak annyira tellett a házigazdáktól, hogy elismerték a hibát, de nem adtak ki semmiféle bocsánatkérő nyilatkozatot.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére