Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Jelentés: az LMBTQ és a woke nagyban rontja az amerikai hadsereg hatékonyságát

888.hu

2022.11.22. 17:05

A Belbiztonsági Minisztérium a fehér felsőbbrendűséget az Egyesült Államokat fenyegető egyik legkiemelkedőbb veszélyként azonosította.

 

A legfrissebb jelentés szerint a katonai vezetők sokszínűségének és transznemű politikájának, ideológiájának elfogadása rontja az amerikai hadsereg hatékonyságát.

Marco Rubio floridai szenátor és Chip Roy texasi képviselő – mindketten republikánusok – által közzétett jelentés az amerikai hadsereg néhány felső vezetőjét, például Mark Milley tábornokot veszi célkeresztbe, azt állítva, hogy a rossz vezetés eltorzítja a hadsereg célját.

A Védelmi Minisztérium a jelentésre adott válaszában kitartott woke politikája mellett.

 

A jelentés Milley tábornokon túl más magas rangú katonai tisztviselőt is kritikával illetett: Lloyd Austin védelmi minisztert, Bishop Garrisont, az amerikai védelmi miniszter főtanácsadóját a humántőke kérdésében, valamint Kelisa Winget, a Védelmi Minisztérium oktatási tevékenységének vezetőjét.

 

Hetekkel Joe Biden elnök hivatali idejének kezdete után Austin egynapos leállási parancsot adott ki a szolgálat minden tagjának és civil alkalmazottjának. A leállási parancs célja az volt, hogy „megvitassák a személyi állományukkal a soraikban lévő szélsőségességet”.

Milley támogatja „a kritikai fajelmélet tanítását az amerikai szolgálati akadémiákon”, és a jelentés szerint a kongresszus előtt azt vallotta, hogy érdekli a „fehér düh” megértése.

 

A Biden-kormányzat úgy dönt, hogy a faji szélsőségesség tanulmányozására összpontosít és finanszírozza azt, még akkor is, amikor ez a hadseregben gyakorlatilag nem kérdés.”

– áll a jelentésben.

A Belbiztonsági Minisztérium a fehér felsőbbrendűséget az Egyesült Államokat fenyegető egyik legkiemelkedőbb veszélyként azonosította. Szeptemberben az Energiaügyi Minisztérium kiadta az első „Sokszínűség, egyenlőség, befogadás és hozzáférhetőség stratégiai tervét, hogy hangsúlyozza a minisztérium elkötelezettségét egy olyan munkahely megteremtése iránt, amely mindenféle hátterű amerikaiakat ünnepel”.

A woke iránti elkötelezettség az amerikai különleges erőkbe is begyűrűzött. Az Egyesült Államok Különleges Műveleti Parancsnokságának 2021. évi sokszínűség és befogadás stratégiai terve kimondja, hogy „a sokszínűség és a befogadás operatív szükségszerűség”.

Rubio és Roy szerint a hadsereg csökkentette az egészségügyi és alkalmassági követelményeket, hogy a transzneműek és a nemi diszfóriával diagnosztizált személyek is beléphessenek a hadsereg soraiba. A folyamat Barack Obama elnök alatt kezdődött, Donald Trump elnök alatt visszafordították, majd Biden alatt újraindították.

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére