Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Amerikában szép lassan miszlikbe fogja aprítani a cancel culture a rapszövegeket is

888.hu

2022.02.10. 08:10

A Grammy-díjas rapper, T-Pain is reagált a Joe Rogan múltbeli megjegyzései miatt a podcast feketelistára kerülésére tett kísérletekre, mondván, hogy ha a Spotify törli Rogant, akkor a cégnek el kell hallgattatnia egy csomó rapszöveget is, amelyekben szerepel az „egymás megölése és minden hasonló sz*r”.

 

Ha le akarják venni az afroamerikaiakra vonatkozó becsmérlő kifejezéseket, akkor le kell venniük az összes becsmérlő sz*rt, amit mondunk – mindent, mindent le kell venniük.”

- mondta T-Pain rapper előadó a TMZ-nek a Spotify-on lévő rapzenékről. „Nem cenzúrázhatják csak úgy Joe Rogant, és nem mondhatják azt, hogy 'Hát ez jó, most már hadd folytassam a kib****tt gyilkosságról szóló albumomat'. Értitek, miről beszélek? Ha le akarják venni, akkor az egészet le kell venni” – mondta. „De ők ezt nem akarják. Senki sem akarja ezt” – tette hozzá a rapper.

Mások pedig azzal érveltek, hogy a Rogan által a „n****r” szót kimondó klipek csak azért kerültek elő újra, mert a közelmúltban nem váltak be azok a kísérletek, amelyekkel a podcastert el akarták törölni, mert olyan vendégeket látott vendégül, akiknek más volt a véleménye mint amit a mainstream média elvárt.

Először Neil Young vetette le a zenéjét a Spotifyról, majd sikerült rávennie számos, korábban nagy hírnevet szerző rockzenészt is, hogy csatlakozzanak hozzá. Amikor azonban már úgy tűnt, hogy ez sikeretlen hadművelet lesz, India Arie énekesnő megosztott egy videó-összeállítást, amelyben Rogan a „n****r” szót használja, ezzel pedig rögtön a koronavírussal kapcsolatos lemondási kísérletről

egy faji alapú lemondási kísérletre helyezte át a hangsúlyt.

 

Pénteken Rogan reagált a vitára, mondván, hogy a videó 12 évnyi, a podcastjában folytatott beszélgetéséből származik, és úgy vágták össze, hogy „kiragadják a kontextusból”, majd hozzátette: „kib****ttul szörnyen néz ki, még nekem is.”

Hozzátette, hogy személy szerint már évek óta nem mondja ki a „n****r” szót, esetleg csak akkor ha egy társas beszélgetésben felmerült, de egyébként hozzászokott már ahhoz, hogy sejtelmesen csak annyit mond: az „n” szó.

Azt gondoltam eddig, hogy amíg a szövegkörnyezetben van, az emberek megértik, hogy mit csinálok”

– írta meg a Breitbart.

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére