Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Kaliforniai tanárok szorgalmazzák a gyerekek LMBT klubokba való felvételét

888.hu

2021.11.19. 20:40

A kaliforniai tanár találkozón több történet is elhangzott, amiből kiderült hogyan veszik rá a gyerekeket a ‘klubokba’ való belépésre. 

 

Abigail Shrier, a „Visszafordíthatatlan károk” című bestseller szerzője megdöbbentő riportban tárta fel, hogy a legnagyobb kaliforniai tanári szakszervezet, a Kaliforniai Tanárok Egyesülete (CTA) október végi

konferenciáján tartott ülésen dokumentumok szerint a tanárokat arra biztatták, hogy toborozzák a diákokat LMBT klubokba,

és arra buzdították őket, hogy „legyen bátorságuk olyan biztonságos környezetet teremteni, amely elősegíti a szexuális irányultság felfedezésének bátorságát”. Az egyik tanár állítólag így kuncogott:

Csak egy kis agytrükköt fogunk végrehajtani a hatodikosainkon„.

Shier továbbá azt írta: ”A felszólalók odáig mentek, hogy a diákok Google-kereséseinek, internetes tevékenységének és folyosói beszélgetéseinek megfigyelésével célba vették a hatodikosokat, hogy személyes meghívást kapjanak az LMBTQ-klubokba, miközben aktívan eltitkolták a klubok tagsági névsorát a résztvevők szülei elől.„ A Buena Vista középiskola egyik tanára és LMBTQ-klub vezetője, Lori Caldeira a következő szavakat mondta a felvételen: ”Mivel nem vagyunk hivatalosak – nincsenek klublistáink, nem vezetünk nyilvántartást.

Sőt, néha nem is igazán akarunk nyilvántartást vezetni, mert ha a szülők idegesek lesznek, hogy a gyerekeik jönnek? Mi csak annyit mondunk: 'Igen, nem tudom. Talán eljöttek?

Tudod, soha nem szeretnénk, ha egy gyerek bajba kerülne a részvétel miatt, ha a szülei feldúltak„ – írta meg a Daily Wire.

Egy másik középiskolai tanár, Kelly Baraki csatlakozott Caldeira-hoz, hogy egy workshopot vezessen: ”Hogyan működtetünk egy 'GSA-t' konzervatív közösségekben„ címmel. A GSA-k a középiskolások által vezetett ”Genders & Sexualities Alliance„ klubok. Baraki bevallotta, hogy az egyik klubot ”Equity Club„-nak, később pedig ”You be You„-nak nevezte el a kézenfekvőbb ”GSA„ helyett.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére