Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Keresztényekre támadt az Antifa

888.hu

2021.08.09. 16:45

Portlandben továbbra is zajlik az élet.

 

A The Blaze beszámolója szerint antifák támadtak rá keresztényekre, akik az amerikai Portland városában egy szabadtéri imádságon vettek részt.

Az internetre feltöltött videók tanúsága szerint hamar elszabadult a pokol.

A radikális baloldaliak nem kíméltek senkit, családokat, gyerekeket támadtak meg, többek között villanó- és füstgránátokkal, valamint záptojásokkal dobálták a résztvevőket.

Az Antifa tagjai szétverték a helyszínen használt hangrendszert, és állítólag zeneberendezéseket dobtak a Willamette folyóba, továbbá egy a vallási csoporthoz tartozó kocsit is elloptak.

A beszámolók szerint az Antifa tagjai többek között azt ordították:

„Jézus nevében, minden rendőr kurva”, illetve „Hol van most az Istenetek?”

Hamarosan a jobboldali Proud Boys nevű szervezet is megjelent a helyszínen, így elkerülhetetlen lett az összecsapás az Antifával.

A két csoport festéklövedékekkel támadt egymásra, azonban a rendőrség nem avatkozott közbe.

A zavargások fényes nappal kezdődtek, de miután lement a nap, akkor jöttek csak bele igazán.

Egy pillanatban a menekülőket az antifák öklömnyi kövekkel és betondarabokkal kezdték dobálni, de a pirotechnikai eszközök sem maradtak ki a támadássorozatból.

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

További jogi garanciák szükségesek a gyermekek védelmében

Család- és gyermekjogi, a társadalmi tanításokért felelősséget érző szervezetek szerint további jogi garanciák beépítése szükséges annak érdekében, hogy megvédhessék a gyermekeket az őket veszélyeztető jelenségektől.

New Yorkban egy tollvonással elintézték a magyar panaszt

New Yorkban egy tollvonással elintézték a magyar panaszt

Összekeverte a szezont a fazonnal hazánkkal kapcsolatban Linda Thomas-Greenfield, az Egyesült Államok ENSZ-nagykövete. A múlt hét végén New Yorkban az antiszemitizmus elleni globális erőfeszítésekről tartottak ülést. Ezen szólalt fel az amerikai diplomata, és beszédében egy svédországi antiszemita incidenst egyszerűen Budapestre helyezett át, és hiába tiltakozott a magyar delegáció és a külképviselet, csak annyira tellett a házigazdáktól, hogy elismerték a hibát, de nem adtak ki semmiféle bocsánatkérő nyilatkozatot.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére