Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Kifejezetten fehér diákokra utazott egy négy főből álló migránsbanda Franciaországban

Horváth Tamás

2019.07.04. 20:00

Hogy a létszámfölényük biztosított legyen, egyszerre mindig csak egy tanulót támadtak meg.

A francia hatóságok kedden négy fiatalkorú migránst tartóztattak le, akik a gyanú szerint bandába verődve bántalmaztak fehér diákokat az ország déli részén található Valence egyik magániskolájában.

Az elkövetők nem az Institution Notre-Dame nevű intézmény tanulói voltak, hanem kifejezetten csak azért látogattak el a magániskolába, hogy ott fehér francia fiatalokat verhessenek meg.

A France Bleu internetes portál szerint a migránsok az április vége és május vége között eltelt egy hónapban többször is feltűntek az Institution Notre-Dame-ban vagy annak környékén.

Hogy a létszámfölényük biztosított legyen,

egyszerre mindig csak egy fehér tanulót pécéztek ki maguknak, akit aztán a tanítás vége után követni kezdtek, majd meg is vertek.

Az áldozataikat általában megrugdosták, megütötték, lökdösték, s válogatott, rasszista szidalmak közepette le is köpték.

Az Institution Notre-Dame épülete Valence-ben | Fotó: ind-valence.fr

A banda két legidősebb tagjának bíróság előtt kell felelnie tetteiért, a két fiatalabb migránssal (egyikük 11, másikuk 12 éves) pedig nevelők fognak elbeszélgetni.

Abban azonban mind a négyen egyenlő elbírálás alá esnek, hogy mostantól ki vannak tiltva az Institution Notre-Dame-ból – igaz, attól eddig sem kellett tartani, hogy tanulás céljából lépjenek be a magániskola falai közé.

Franciaországban a migrációs hátterű lakosság számarányának növekedésével párhuzamosan a fehérek ellen irányuló, rasszista indíttatású támadások száma is folyamatosan emelkedik. A fizikai bántalmazások mellett a verbális erőszak is reneszánszát éli, ahogyan arról mi is írtunk korábban, egy Nick Conrad nevű rapper például azzal csinált magának karriert, hogy az egyik számában a fehérek megölésére biztatja a rajongóit.

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére