Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Kimondta az igazat a migránsokról a rendőr, erre elveszítette az állását

888.hu

2022.10.23. 13:30

Mindennapok Spanyolországban.

 

A spanyolországi Valencia egyik főfelügyelőjét felmentették a szolgálatból, miután azt mondta, hogy a közösségében az utcai bűnözés szinte teljes egészében illegális bevándorlókkal kapcsolatos.

Ricardo Ferris, a valenciai központi rendőrkapitányság főfelügyelője a DENAES Alapítvány és a VOX párt parlamenti frakciója által szervezett rendezvényen nyilatkozott a migránsokról és a bűnözésről.

Ferris szerint

gyakorlatilag az összes utcai bűncselekményt illegális bevándorlók követik el a körzetében.”

 

Hozzátette: a csónakokban (amivel a migránsok eljutnak Spanyolországba – a szerk.) mindenki bevallja, hogy bűnöző vagy egykori elítélt.

Azt is mondta, hogy „az illegális bevándorlás egyenlő a bűnözéssel”, és hogy az elmúlt öt évben a rendőrség nagyrészt már nem bűnözőként kezeli a spanyol állampolgárokat. A megjegyzések miatt a Nemzeti Rendőrség főigazgatósága fegyelmi eljárást indított ellene, és felmentette pozíciójából – írja az El Mundo.

 

Pilar Bernabé, a valenciai közösség képviselője kijelentette, hogy Ferris kijelentései nyomán belső vizsgálatot indítottak, és azt állította, hogy a megjegyzéseket semmilyen valós adat nem támasztja alá.

„Az egyetlen dolog, amit tesz, hogy támadja a Nemzeti Rendőrség méltóságát, tekintélyét és jó munkáját.” – állította Bernabé.

Ferris azonban nem az első nyugat-európai ország rendőrtisztje, aki kiemeli a tömeges migráció bűnözésre gyakorolt hatását.

2017-ben Peter Springare svéd rendőrtiszt ellen vizsgálat indult, miután nyilvánosan nyilatkozott arról, hogy az általa feldolgozott súlyos ügyek szinte mindegyike bevándorló gyanúsítottakkal kapcsolatos.

 

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére