Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Kirúgták Nigel Farage-t, mert kritizálni merte a tüntetőket

888.hu - V4NA

2020.06.12. 21:30

A szólásszabadság nem sokat jelent Nagy-Britanniában.

Saját producere is csak a médiából értesült arról, hogy a Brexit párt elnökét, Nigel Farage-t kirúgták saját műsorából, mert kritizálta a romboló tüntetőket – írja a V4NA nemzetközi hírügynökség.

A konzervatív, bevándorlásellenes politikust meghívták az ITV Good Morning Britain adásába, ahol a műsorvezető azt kérdezte, hogy ha Németországnak joga volt eltüntetnie Adolf Hitler szobrait, akkor a „tömegeknek” miért nincs joguk a talapzatáról lerántani Edward Colson rabszolga-kereskedő bristoli szobrát?

Azért nem – válaszolta Farage –, mert a szobordöntögetők csoportja „erőszakos csőcselékként” viselkedett, és öntörvényűen határoztak egy egész várost érintő kérdésben. Majd hozzátette, hogy az igazságosság és az egyenlőségért folytatott harc „dicséretes cél”, de azzal vádolta meg a Black Lives Mattert, hogy az egy „baloldali” szervezet, amelynek célja a „rendőri erők felszámolása és bezárása”.

Ráadásul azt is megemlítette, hogy a BLM olyan mint az afganisztáni tálibok, akik szintén szobrokat döntögettek.

Farage arra utalt, hogy az afgán keményvonalas iszlám csoport, amely évtizedek óta harcol a nemzeti kormány és az Egyesült Államok vezette külföldi csapatok ellen, 2001-ben elpusztította a Bamiyan tartományban lévő hatalmas és ikonikus Buddhákat, amelyek a 6. századból származtak és felbecsülhetetlen értékük volt.

Farage kijelentése után egy nappal, az LBC rádió vezetői behívatták a politikust és rövid megbeszélés után kirúgták őt a saját műsorából. A csatorna csak egy igen szűkszavú nyilatkozatot adott ki, amelyben köszönetet mondtak Nigelnek az „óriási hozzájárulásért, amelyet az LBC-nek korábban tett”, és további minden jót kívántak neki. Mindez olyan villámgyorsan történt, hogy a show producere is csak a médiából tudta meg, hogy a Brexit Párt elnökére már nem tartanak igényt.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére