Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Magukat nőnek érző férfiak női rabokat erőszakolnak, óvszerosztásba kezdtek

888.hu

2021.07.23. 21:00

Egy idén hatályba lépő törvény szerint azok a fogvatartott férfiak, akik nőnek érzik magukat kérhetik női börtönökbe való áthelyezésüket. Erre már több példa is akadt, ám az áthelyezett férfiak közül sokan erőszakoskodni kezdtek a női foglyokkal. Válaszul a szexuális bántalmazásokra az intézetekben óvszereket, fogamzásgátló szereket és abortusz tablettákat kezdtek el biztosítani a fogvatartottaknak – írja a V4NA pénteken.

 

2021 januárjában lépett életbe Kaliforniában az a törvény, amely lehetővé teszi a magukat nőként azonosító férfi raboknak, hogy áthelyezzék őket női börtönökbe – írja a V4NA. Azóta csaknem 300 áthelyezési kérelem érkezett, amelyek közül csupán hatot nem bíráltak el, a többit engedélyezték. Igaz ugyanakkor, hogy eddig mindössze 20 áthelyezést hajtottak végre.

A magukat nőnek kikiáltó férfi rabok ugyanakkor több esetben is erőszakoskodtak a valóban nő nemű rabtársaikkal.

Erre válaszul Kalifornia női börtöneiben óvszereket, és fogamzásgátló szereket kezdtek el osztogatni. A baloldali feminista szervezet, a WOLF július 15-én azt közölte, hogy a közép-kaliforniai létesítményekben elkezdték ezeket az eszközöket biztosítani. A szervezet szerint ez „a hivatalnokok hallgatólagos beismerése, miszerint a nőket meg lehet erőszakolni, ha a férfiakkal közös börtönbe helyezik el őket, ami a fogvatartottak legrosszabb rémálma”.

Az egyik börtön fogvatartottja a Timesnak elmondta:

a börtönőrök figyelmeztették őket, hogy számítsanak szexuális erőszakra.

A WOLF felidézi, hogy korábban egy női elítélt segítségért könyörgött az ügyben.

Hogyan érezhetjük magunkat biztonságban a közösségünkben, amikor segítséget kérünk, de semmit se kapunk? Valakit érdekel egyáltalán, hogy 100 kilós és 188 centis férfiakkal vagyunk kénytelenek együtt élni, akik többek között nők ellen elkövetett szexuális erőszak miatt vannak börtönben? A börtön tisztviselői figyelmeztettek minket, hogy több férfi elítélt is érkezni fog, akit súlyos vádak miatt zártak börtönbe”

– mondta a segítséget kérő elítélt.

A Santa Monica Observer lapnak Amber Jackson fogvatartott elárulta, hogy az ő börtönükbe áthelyezett több transznemű személynek is férfi nemi szerve van, illetve HIV-pozitívak. Jackson szerint ezek a férfiak

visszaélnek az adottságaikkal és sok női fogvatartottal szexelnek.

A WOLF további információkat is közölt a börtönviszonyokról. A szervezet jelentése szerint a közelmúltban az orvosi helyiségekben új plakátok jelentek meg, amelyeken terhes rabokat ábrázolnak, és vázolják, hogy ilyen esetben milyen lehetőségeik vannak, az abortusztól kezdve az örökbeadáson át a terhesgondozásig. A poszter kijelenti továbbá, hogy

a nőknek joguk van különböző fogamzásgátló módszereket használni, és tanácsadást kérni.

A szervezet ugyanakkor azt is közölte, hogy több kaliforniai női börtönben fokozzák a biztonsági intézkedéseket annak érdekében, hogy a nők mellett élő, potenciálisan veszélyes, és erőszakos férfiakat kordában tudják majd tartani.

A mostani rendelkezések ellenére a kaliforniai börtönökben továbbra is

illegálisnak tekintenek minden szexuális tevékenységet.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére