Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Már a haditengerészet is érzékenyít Amerikában

888.hu

2022.06.28. 14:50

Az amerikai haditengerészet szerint fontos a megfelelő nemi névmás használta a hadseregben.

 

Az amerikai haditengerészet közzétett egy oktatóvideót, amely úgy néz ki, mint egy gyerekeknek szóló tévéműsor, és arra ösztönzi a tengerészeket, hogy jelentse be a saját névmásukat, hogy „biztonságos teret” hozzanak létre, és elkerüljék az emberek megsértését.

 

Szia! A nevem Jony, és a he/him névmást használom.”

–mondja az egyik előadó a haditengerészeti képzési videóban, amelynek célja, hogy rávilágítson „a helyes névmások használatának fontosságára, valamint az udvarias etikettre, amikor esetleg nem vagy biztos valakinek a névmásában”.

„A közel négyperces haditengerészeti videó hangsúlyozza, hogy a tagok »biztonságos teret« teremthetnek kollégáik számára azáltal, hogy »befogadó nyelvet« használnak, amely jelzi, hogy »szövetségesek«, akik mindenkit elfogadnak.”
– számol be a Washington Free Beacon.

 

 

„A szolgálati tagoknak meg kell tenniük ezeket a lépéseket, hogy biztosítsák, hogy nem »tévesztenek meg valakit«. A haditengerészet arra is figyelmezteti a személyzetet, hogy ne gyakoroljanak nyomást egy személyre, hogy felfedje a nemi névmását, mondván, hogy a kollégák még »a felfedezés folyamatában« lehetnek, és még nem állnak készen arra, hogy megadják ezt az információt”.

„Miközben arra képzik a katonákat és a tengerészeket, hogy a »megfelelő« névmások használatával jelezzék az LMBTQ emberek elfogadását és tiszteletét”, ezzel egyidejűleg arra képzik a többnyire fehér újoncokat és katonákat, hogy a fehér emberek eredendően gonoszak – írta meg a Summit News.

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére