Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Megállapították: a gyerekek sosem elég fiatalok ahhoz, hogy megváltoztassák a nemüket

888.hu

2022.07.08. 14:00

Ilyen a haladó szellemű gondolkodásmód.

 

A megdöbbentő állítás az „Átalakulóban lévő iskolák: Útmutató a transznemű tanulók támogatásához” című dokumentumban található.

Az írás „Életkor és osztályfok” című fejezetében a szerzők azzal érvelnek, hogy „a tanuló életkora és érettsége soha nem lehet alapja annak, hogy megtagadják egy transznemű tanulótól az »átmenet« lehetőségét”.

 

A dokumentum a továbbiakban kitér a tanárok szerepére is:
„Életkortól függetlenül számos olyan tevékenység és lecke létezik, amely hatékonyan segítheti a diákok nemi »átmenetét«. A pedagógusoknak, a szülőknek és a transznemű diákoknak együtt kell működniük, hogy az életkornak megfelelő anyagokat találjanak ezekhez a leckékhez.”

 

A szerzemény még azt is megjegyzi, hogy a transzneműségről és az „átmenet” folyamatáról való tanítás a gyerekeknek fiatal korukban lehet a legelőnyösebb, mivel a gyerekek elméje formálható:
„a legtöbb esetben a fiatalabb diákok gondolkodása rugalmasabb, mint az idősebbeké”.

 

Joel Baum, a Gender Spectrum nevezetű cég szakmai fejlesztési és családi szolgáltatásokért felelős vezető igazgatója a dokumentum egyik szerzője. A Breitbart News felfedezte, hogy Baum volt az egyik facilitátora Amerika legnagyobb magániskoláiban szervezett képzésnek, amelyet a nemek és a szexualitás témakörében tartottak.

A képzést a Gender Spectrummal – az Align Surgical nevű, transznemű sebészeket tömörítő cég által szponzorált szervezettel – partnerségben tartották, amely kiskorúakat és felnőtteket vegyítő online chatcsoportoknak adott otthont.

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére