Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Megint a „kiskorúakhoz vonzódó személyeket” védik

888.hu

2022.08.12. 14:00

Ezúttal egy szexuális bűnözőknek segítő tanácsadó magyarázott.

 

Egy szexuális bűnözőkkel foglalkozó tanácsadó, aki a pennsylvaniai büntetés-végrehajtási hivatallal dolgozik megvédte a „kiskorúakhoz vonzódó személyeket” és a pedofíliát a normális szexuális preferenciához hasonlította.

A Twitterre feltöltött videóban Miranda Galbreath úgy jellemzi a gyermekekhez szexuálisan vonzódó felnőtteket, mint „valószínűleg a kultúránkban a leginkább becsmérelt népcsoportot”.

 

A pedofil kifejezés diagnosztikai címkéből lett egy ítélkező, bántó sértés, amelyet azért vágunk az emberek fejéhez, hogy ártsunk nekik vagy rágalmazzuk őket.”

– hangsúlyozta Galbreath.

 

 

Azt állította, hogy „sok kiskorú vonzódó személy soha nem él a vonzalmával”.

Galbreath továbbá kifogásolta, hogy a leendő gyermekmolesztálókról való rosszindulatú beszéd káros egy „már amúgy is marginalizált népességre”.

 

Galbreath szerint a pedofilok szexuális irányultságát ugyanolyan szinten kell elfogadni, mint a heteroszexualitást vagy a homoszexualitást.

 

A [kiskorúakhoz vonzódó személy] egyszerűen azt jelenti, hogy az illető tartós szexuális vagy romantikus vonzalmat érez kiskorúak iránt. Nem ők választották ezt a vonzalmat, ahogyan mi többiek sem választottuk, bármi iránt is vonzódjunk. Nem választhatod, hogy heteroszexuális vagy meleg vagy bármi legyél, és nem választhatod azt sem, hogy kiskorúakhoz vonzódó személy legyél.”

– mondta.

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére