Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Megszavazták: Floridában innentől kezdve már nem végezhetnek nemátalakító műtéteket

888.hu

2022.11.05. 17:15

És az orvosok pubertásblokkolót sem írhatnak fel.

 

Pénteken a floridai orvosi és a floridai oszteopátiai orvosi tanács olyan szabályokat fogadott el, amelyek megtiltják az orvosoknak, hogy bizonyos gyógyszereket írjanak fel vagy bizonyos műtéteket végezzenek el olyan kiskorúaknak, akik transzneműnek gondolják magukat. A szabályokat Joseph Lapado floridai sebész főorvos szorgalmazta, és Ron DeSantis kormányzó (R) nyilvánosan támogatta, aki a múlt héten egy kormányzói vita során az orvosi közösség egyes tagjaival is vitába szállt.

Lapado szerint a döntés „megvédi a gyermekeinket a visszafordíthatatlan műtétektől és a rendkívül kísérleti kezelésektől”.

 

A testület ülését a Lake Buena Vista-i Holiday Innben tartották, és az állami orvosi testületi ülésekhez képest szokatlan módon néha „hangos” tömeg vett részt rajta, néhány résztvevőt el kellett távolítani, mert tiltakozásukkal megzavarták az ülést és megpróbálták leordítani az ülésen tanúskodó orvosokat.

A két orvosi testület megosztott abban a kérdésben, hogy engedélyezzenek-e kivételt azon kiskorúak számára, akik a klinikai tanulmány részeként kívánnak részt venni az ilyen kezelésekben részesülni.

Az Oszteopátiai Orvosi Testület megszavazta, hogy jóváhagyja ezt a kivételt, annak ellenére, hogy Floridában jelenleg nem folynak ilyen tanulmányok.

 

A szabályok azonban tartalmaznak egy olyan kivételt, amelyek lehetővé teszik, hogy azok a kiskorúak, akik már elkezdték a nemátalakító kezeléseket, továbbra is részesüljenek a kezelésekben.

Az LMBTQ-szervezetek tiltakozásképp jogi úton támadják meg a rendelkezéseket.

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére