Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Mi közük a jobboldaliaknak a szeptember 11-i terrortámadásokhoz?

Sümeghi Lóránt

2019.09.12. 15:28

A tizennyolc évvel ezelőtt bekövetkezett terrortámadás kapcsán a CNN egyik műsorvezetőjének a jobboldali, fehér emberek jelentette fenyegetés jutott az eszébe.

„A jobboldaliak Amerika halálos terroristái” – ezzel a felütéssel indult az a CNN felületén futó elemzőműsor, amely a tizennyolc évvel ezelőtti, majdnem 3000 ember életét követelő terrortámadást tárgyalta. Hogy miként kapcsolódnak a jobboldaliak az Oszama bin Laden vezette iszlamistákhoz, jó kérdés, de a CNN erre is tudta a választ.

TrumpPatriot???? on Twitter

CNN: Right-wingers are America's deadliest Terrorists https://t.co/J11WjQQVL4

Indoklásuk szerint ugyanis egy ilyen évforduló tökéletes apropót biztosít arra, hogy emlékeztessék a nézőket: a 9/11-es támadások óta több embert öltek meg „jobboldali terroristák” (109), mint iszlamisták (104) az Egyesült Államokban. Azt persze nem fejtették ki, hogy a „jobboldali terroristák” igazoltan szélsőjobboldali mozgalmak tagjaiként, előre megtervezett, politikai motivációkon alapuló tömeges gyilkosságokat követtek el, vagy csupán olyan gyilkosokról van szó, akik jobbra szavaztak.

Soros lapja úgy emlékezett meg 9/11-ről, hogy egy szó sem esett a muszlim terroristákról

Soros György lapja, a New York Times a szeptember 11-i terrortámadás 18. évfordulója alkalmából érdekes cikket közölt, amelyben azt írták, repülőgépek okozták az ikertornyok összeomlását. 18 év telt el azóta, hogy repülőgépek ütköztek a Világkereskedelmi Központ tornyainak. Ma ismét összegyűlnek a családok, hogy meggyászolják azt a több mint kétezer embert, aki életét vesztette.

Nem ez volt az első eset, hogy a bevándorláspárti sajtó a saját politikai céljaira használta fel a tragédiát. Korábban megírtuk, Soros György lapja, a New York Times a szeptember 11-i terrortámadás 18. évfordulója alkalmából érdekes cikket közölt, amelyben azt írták, repülőgépek okozták az ikertornyok összeomlását.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére