Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Mindenki látja a női öltözőben, hogy a transznő Lia Thomas valójában a nőkhöz vonzódik

888.hu

2022.01.30. 14:20

Sok kellemetlenséget okoz a közös helyiség használata a biológiailag férfi és a női csapattársak között.

 

Lia Thomas csapattársa a Pennsylvaniai Egyetem női úszócsapatából elárulta, hogy az öltöző, amit Thomasszal osztozik,

határozottan kellemetlen, mert Liának még mindig férfi testrészei vannak és még mindig a nőkhöz vonzódik.”

 

Beszámolója szerint Lia ugyan többször próbálja magát törölközővel takarnia, előfordul hogy meztelenre vetkőzik, mellyel a csapatban lévő nők számára is láthatóvá válik a nemi szervei, amely kellemetlen érzékkel tölti el őket.

A csapatban lévő nők az edző, Mike Schnur felé már többször is megfogalmazták aggodalmukat, kérve Thomas kitiltását az öltözőből, de mindezt eredménytelenül tették.

Kijelentette:

„Alapvetően azt mondták nekünk, hogy nem közösíthetjük ki Liát azzal, hogy nem engedjük be az öltözőbe, és hogy nem tehetünk ellene semmit, alapvetően el kell fogadnunk, különben nem használhatjuk a saját öltözőnket. ... Ez nagyon felzaklató, mert Lia nem úgy tűnik, hogy érdekli, hogyan érzi magát emiatt bárki más. Nekünk csak el kellene fogadnunk, hogy kényelmetlenül érezzük magunkat a saját terünkben és öltözőnkben, mondjuk egy ember érzései miatt.

Az iskola annyira arra koncentrált, hogy Lia jól érezze magát, meg mindent megtettek érte amit csak lehetett, közben pedig a többiekre nem is gondoltak. Úgy tűnik, mintha azok a nők, akik felépítették ezt a programot, és azok, akik Lia előtt itt voltak, már nem is számítanának. És ez azért is frusztráló, mert Lia-t nem igazán zavarja ez a sok figyelem, egyáltalán nem. Sőt, úgy tűnik, mintha élvezné. Ez mindannyiunkra sokkal jobban kihatott, mint rá.”

 

A csapattársnő elárulta azt is, hogy megbeszélte a csapattársaival, hogy esetleg tiltakozást indítanának egy úszóversenyen, de végül elálltak az ötlettől, hiszen azzal csak a saját magukat és karrierjüket tennék kockára.

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére