Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Ne bámuld a transzneműt a mosdóban!

888.hu

2022.04.23. 15:00

Erre szólít fel egy egyetem az Egyesült Királyságban.

 

Az angliai Plymouth Egyetemet azzal vádolták, hogy érzelmileg manipulálta a női hallgatókat egy plakáttal, amely arra figyelmeztette őket, hogy ne „kérjék számon” a „rossz” mosdót használó transznemű személyeket.

 

A plakátra egy közösségi médiafelhasználó hívta fel a figyelmet, aki a Twitteren osztotta meg a képet.

Hé, Twitter-barátok, gondoltam, tudatom veletek, hogy [a Plymouth Egyetem – a szerk.] úgy tűnik, nem törődik a diáklányokkal, amit ez a tábla is mutat, amely arra hivatott, hogy a nőket csendre intse. Ha ismersz olyat nőt, aki azt tervezi, hogy beiratkozik az egyetemre, győződj meg róla, hogy tudja, lemondott a jogairól.”

– írta a felhasználó.

 

 

A transznemű zászló színeivel díszített plakát a nőket figyelmezteti:

Úgy gondolod, hogy valaki a »rossz« mosdót használja? Kérem, ne! Ne kérd számon őket, ne bámuld őket, ne sértegesd őket. Helyette: tartsd tiszteletben a magánéletüket, tiszteld az identitásukat, folytasd a napodat.”

 

„Azokat az illemhelyeket használják, ahol biztonságban érzik magukat. Ne érezzék magukat kényelmetlenül, inkább védjék meg őket a bajtól. Transz, nem bináris és a nemi identitást megkérdőjelező kérdéseket feltevő diákok: minden jogotok megvan arra, hogy itt legyetek” – írták.

 

A Plymouthi Egyetem is reagált, megerősítette, hogy„a kampusz úgy lett kialakítva, hogy a személyzet, a diákok és a látogatók kényelmesen és biztonságban érezzék magukat a környezetükben, amely magában foglalja az egynemű és nemsemleges létesítményeket is”. Az egyetem szerint „fontos biztosítani, hogy az intézmény közössége biztonságban, tiszteletben tartva és felhatalmazva érezze magát”.

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére