Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Nem bináris férfiak aludtak az ötödikes lányokkal

888.hu

2022.02.20. 13:10

Nem bináris biológiai férfi tanácsadók aludhattak ötödikes lányok kabinjában a tudományos táborban.

 

„A kaliforniai törvények értelmében a személyzetet olyan kabinokban helyezzük el, amelyekkel azonosulnak” – mondta a tábor igazgatóhelyettese. A kaliforniai Los Alamitosban található Weaver Általános Iskola diákjainak szülei felháborodtak a Los Alamitos Egyesített Iskolai Kerületre, miután megtudták, hogy a KTLA szerint

a nem bináris biológiai férfi tanácsadóknak megengedték, hogy ötödikes lányokkal együtt aludjanak kabinokban egy iskolai szervezésű tudományos táborban San Bernardino megyében.

 

A szülők azt állítják, hogy a fiatal lányok elmondták nekik, hogy a Camp Pali táborban néhány biológiai férfi tanácsadó, akik „they/them” névmást használnak, három éjszakát töltött az iskolai kiránduláson a lánygyerekekkel közös kabinokban aludt – számolt be a helyi csatorna. „Egyetlen szülőnek sem kellene úgy éreznie magát, mint nekem, miután megtudta, mi történhetett a lányommal” – nyilatkozta az aggódó szülő, Suzy Johnson a KTLA szerint. Egy másik szülő, Rachel Sandoval azt mondta, hogy kapcsolatba lépett az iskolával, és megkérdezte, meg tudják-e erősíteni, hogy nem egy férfi aludt a fiatal lányokkal egy kabinban. Az iskola tisztviselői „nem tudták ezt megerősíteni” – jelentette ki Sandoval.

Emmi Tiege, a Camp Pali igazgatóhelyettese közleményben tudatta:

A kaliforniai törvények értelmében a személyzetet olyan kabinokban helyezzük el, amelyekkel azonosulnak”.

 

A szülők azt állítják, hogy az iskolai körzet nem tájékoztatta őket a tábor politikájáról.

Az iskolakörzet szóvivője a KTLA-nak elmondta, hogy az adminisztráció minden panaszt komolyan vesz, és jelenleg is vizsgálják az esetet.

A szülők azt mondták, remélik, hogy másokat is tájékoztatnak a tábor szálláspolitikájáról, hogy saját családjuk számára is tudjanak döntést hozni.

 

„Szörnyű, hogy a gyerekeknek még ezt is meg kellett tapasztalniuk az ötödikesek táborában” – mondta Johnson. „Ha tudtam volna róla, és aláírtam volna valamit, amiben az állt volna, hogy ez lesz ebben a szabadtéri tudományos táborban, akkor otthon tartottam volna a gyerekeimet.” – írta meg a The Post Millenial.

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére