Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Nem találod ki, mi volt a legnépszerűbb babanév Brüsszelben

888.hu

2022.01.13. 07:00

A multikulturalizmus csodái.

 

Az EU de facto fővárosában, Brüsszelben az újszülöttek legnépszerűbb neve a Mohamed, az iszlám nevek az összes regisztráció 43 százalékát teszik ki a belga városban.

A Remix News beszámolója szerint a belga statisztikai hivatal, a Statbel által közzétett adatok azt mutatják, hogy a név két változata – Mohamed és Mohammed – a tavalyi évben a brüsszeli régióban született babák három leggyakoribb fiúneve között szerepelt, összesen 18 430 regisztrációval.

A lista 2. helyén a Jean név áll 6089 regisztrációval, a 4. helyen pedig az Ahmed 4166 regisztrációval.

Összesen a brüsszeli újszülöttek 43 százaléka kapott muszlim eredetű nevet. A belga anyanyelvűek ma már kisebbségben vannak Brüsszelben, míg az egész országban a csecsemők 48 százaléka külföldi vagy külföldi származású anyától született az elmúlt évben.

 

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

További jogi garanciák szükségesek a gyermekek védelmében

Család- és gyermekjogi, a társadalmi tanításokért felelősséget érző szervezetek szerint további jogi garanciák beépítése szükséges annak érdekében, hogy megvédhessék a gyermekeket az őket veszélyeztető jelenségektől.

New Yorkban egy tollvonással elintézték a magyar panaszt

New Yorkban egy tollvonással elintézték a magyar panaszt

Összekeverte a szezont a fazonnal hazánkkal kapcsolatban Linda Thomas-Greenfield, az Egyesült Államok ENSZ-nagykövete. A múlt hét végén New Yorkban az antiszemitizmus elleni globális erőfeszítésekről tartottak ülést. Ezen szólalt fel az amerikai diplomata, és beszédében egy svédországi antiszemita incidenst egyszerűen Budapestre helyezett át, és hiába tiltakozott a magyar delegáció és a külképviselet, csak annyira tellett a házigazdáktól, hogy elismerték a hibát, de nem adtak ki semmiféle bocsánatkérő nyilatkozatot.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére