Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Nincs elegendő színesbőrű a londoni rendőrségen, kénytelenek analfabéták között toborozni

888.hu

2023.02.01. 11:30

Teljesítenék a sokszínűségi kvótát, de nem találnak olyat köztük, aki alkalmas lenne a rendőri pályára. Így hát elkezdtek bűntett előéletűek és írástudatlanok közt is keresgélni......

 

A londoni Metropolitan Police olyan rendőröket toboroz, akik analfabéták, alig tudnak angolul írni, és büntetett előéletűek is lehetnek, hogy teljesítsék a sokszínűségi kvótákat – írta meg a Summit News.

A 2014-ben tett ígéret teljesítése, miszerint 2023-ra a rendőrség állományának 40%-át etnikai kisebbségek fogják kitenni, jócskán elmaradt, mivel a rendőröknek mindössze 17%-a „sokszínű” hátterű.

Matt Parr, a brit rendőri erők ellenőrzéséért felelős szervezet vezetője a Telegraphnak elmondta, hogy Londont nem szükséges túlnyomórészt fehér rendőröknek felügyelnie, hiszen valószínűleg a következő évtizedben úgyis ők lesznek kisebbségben.

Ez a törekvés azonban ahhoz vezetett, hogy olyan rendőröket vettek fel, akik még az alapvető bűnügyi jelentések megírásával is nehezen boldogulnak.

„Jelentős számú olyan embert vesznek fel, akik legalábbis papíron funkcionális analfabéták angolul.” – mondta Parr, hozzátéve, hogy a sokszínűségre való törekvés „csökkentette a színvonalat” a rendőrségen belül.

Ugyanakkor jó dolognak tartja, hogy „kockázatot vállalnak” azzal, hogy olyan fiatal fekete férfiakat felvesznek, akiknek esetleg büntetett előéletük van.

 

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére