Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Olivia iskolába jár, avagy drag queen-oktatás német gyerekeknek

Jog és Szabadság

2022.02.18. 17:20

 

Németország leghíresebb drag queenje, Olivia Jones két éve hirdeti, hogy „iskolába akar járni”. „Olivia iskolába megy” címmel Jones „színes művészcsaládjából” származó drag queenek olvasnak fel a gyerekeknek az iskolákban és a napközi otthonokban. Egy napilap Olivia Jones-t – igazi nevén Oliver Knöbel – „kultikus trannynek” nevezte, ő maga azonban „multifunctionális tranny”-nek nevezi magát. És valóban az is: megszakítás nélküli televíziós jelenlét, politikában való szereplés, állatjóléti aktivizmus és még sorolhatnánk. A hamburgi „Große Freiheit” nevű bárt vezeti, amely a „normális” extrákon kívül számos mást is kínál, mint például kultikus körutakat Hamburg piros lámpás negyedében, „pornó karaoke-t”, amely Jones szerint „szórakozás az egész családnak”, burleszk színpadot, erotikus múzeumot és „bordélyt”, ahol akár bárki meg is házasodhat.

Gyermekkönyv a sokféleség elfogadásáról

Oliver Knöbel több éve részt vesz a gyermekek és fiatalok diszkriminációellenes nevelésben is. 2015-ben kiadta a „Ne félj másképp” című gyerekkönyvet, amely minden elképzelhető életforma és szerelem elfogadását segíti elő. Az indoktrináció tilalma ellenére a Szász-Anhalt Esélyegyenlőségi Minisztériuma felvette a könyvet az óvodák ajánlási listájára.

Az „Olívia iskolába megy” projekttel azt tervezi, hogy növeli „tarka családja” jelenlétét az iskolákban és a napközi otthonokban projektnapokkal, workshopokkal, gyerekeknek szóló felolvasásokkal, iskolásoknak és oktatási intézményeknek szóló előadásokkal. Emellett az iskolások felfedezhetik a hamburgi piros lámpás negyedet egy drag queen-nel és Veuve Noire (Fekete Özvegy) „családi nagykövettel” együtt.

Olivia egyik legutóbbi fellépése kapcsán kijelentette, hogy „az olvasás az egyik legkedvesebb gyerekkori emlékem, és fontos a fejlődéshez, de a digitális korban elhanyagolják. Ezért is jó, hogy a kellemeset a hasznossal most össze tudjuk kapcsolni a projekttel.”
De ez még nem minden: a szerdai élő közvetítése előtt – szintén élőben – olvastak Olivia gyerekkönyvéből egy hamburgi általános iskola 4. osztályos tanulói, majd válaszol a gyerekek kérdéseire. Ez az olvasmány része az „Olivia Teaches School” projektnek is, amelynek keretében Olivia Jones és családja toleranciára, tiszteletre és sokszínűségre tanít országszerte a napközi otthonokban és iskolákban.

Nemzetközi jelenség

Az ismétlődő botrányok és a heves szülői tiltakozások ellenére Amerikában mára általánossá vált az úgynevezett „Drag Queen Story Hours”, amelynek során színes drag queen-ek olvasnak fel LMBTQ-tartalmú meséket a gyerekeknek az iskolákban vagy nyilvános könyvtárakban. Egyelőre csak néhány hasonló példát ismerünk Németországban, többek között a brandenburgi iskolák drag queen workshopjait. Olivia Jones új „oktatási kezdeményezésével” ez azonban hamarosan megváltozhat, ami sokkoló következményekkel járhat a gyermekek számára.

Az LMBTQ-propagandának és a drag queen-eknek szuggesztív és túlzottan szexualizált ruháikkal nincs helye az iskolákban, mert „nevelő munkájuk” minden, csak nem ártalmatlan és gyerekbarát. Olivia Jones cégének különböző megkérdőjelezhető ágai fényes bizonyítékul szolgálnak erre. Szóval kedves drag queen-ek, el a kezekkel a gyerekeinktől!

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére