Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Öt könyv, amellyel a gyermekeket célozta meg az LMBTQ-lobbi

888.hu

2021.12.30. 13:25

2021-ben talán minden eddiginél jobban nyomult az LMBTQ-lobbi. Az érzékenyítés célkeresztjében már nagyon sok esetben a kisgyerekek állnak, ezért a különböző szervezetek egyre többször nekik címzett irományokkal rukkolnak elő. Most összegyűjtöttünk néhány itthon és külföldön megjelent könyvet és kiadványt az elmúlt évekből, amelyekkel az LMBTQ-lobbi a legkisebb korosztály körében is teret akar hódítani.

Meseország mindenkié

Ezt a gyerekkönyvet még 2020-ban adta ki a Soros Györgyhöz köthető Labrisz Leszbikus Egyesület. A koncepciója az volt, hogy népmeséket töltsenek meg többek között szexuális kisebbségeket képviselő szereplőkkel.

A könyvnek Dúró Dóra csinálta a legnagyobb reklámot azzal, hogy teátrálisan ledarálta. Ezután az egész liberális művészvilág felsorakozott, hogy a sokszínű mesékkel kampányoljon a gyűlölet ellen.

Hazánkban talán ez volt az egyik első nagy kampány a gyerekek LMBTQ-érzékenyítésére.

A világ legszebb ruhácskája

Ennek az eredetileg német könyvnek kifejezetten izgalmas a története. A 100% Mensch nevű szervezet adta ki, majd a gyermekvédelmi törvény elleni tiltakozásul lefordították magyarra is, és ingyenesen elérhetővé tették a honlapjukon.

A történet egy gyerekről szól, aki eredetileg kisfiú, és a Máté nevet viseli. Azonban szörnyen szenved, mert ő valahol belül, mélyen Anna. A címből pedig nem nehéz kitalálni, mi lesz ennek a gigászi irodalmi konfliktusnak a megoldása.

A kiadó négyéves kortól ajánlja.

Mi is az LGBTIQ?

Szintén német alkotás. A Verlagsgruppe Oetinger nevű kiadó ugyancsak a gyermekvédelmi törvény elleni tiltakozás jegyében jelentette meg.

Ez viszont már nem mesekönyv, hanem egyfajta „humanitárius ismeretterjesztő” kiadvány. Tartalmaz némi bevezetést az LMBTQ-mozgalom történetébe, majd tart egy gyorstalpalót a biológiai és társadalmi nem fogalmáról, végül pedig levezeti azt is, hogy az interszexuális emberek számára a biológiai nem milyen kirekesztő.

Innen is köszönjük, hogy német barátaink ilyen jók hozzánk.

GayBCs

A gyermekek iskolai tanulmányaiban az első és legalapvetőbb készség az írás és az olvasás. Erre a területre akar betörni M. L. Webb könyve, amely már a betűk tanulásához is különböző szexuális irányultságokat társít. Ugyebár sosem lehet elég korán el kezdeni a „gendertudomány” dogmatikus sulykolását.

Ezt a könyvet 4 és 8 éves kor közöttieknek ajánlják.

Forrás: Abble Books

Micsoda család!

A Micsoda család! című könyvet Lawrence Schimel amerikai író írta, aki egyébként 120 hasonló könyvnek is a szerzője.

A Micsoda család! a szivárványcsaládok hétköznapi életét mutatja be a gyerekek nyelvén, kifejezetten erre érzékenyíti a legkisebbeket. Egyébként itthon a Szivárványcsaládokért Alapítvány jelentette meg. Szerintük ezzel a szivárványcsaládban élő gyerekek is végre magukra ismerhetnek a mesékben.

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére