Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Pedofilokkal szimpatizáló színdarabot támogat a német állam

888.hu

2023.01.03. 12:45

Máshol pedig a rendőrség nem meri nevén nevezni a pedofíliát.

 

Az Alapjogokért Központ szúrta ki, hogy a pedofíliát és a pedofilokat megértő hangnemben bemutató színdarabot készítenek a „Theater unterm Dach” színházban, melyet a berlini városi tanács és egy német állam által finanszírozott művészeti program is támogat.

Mint írták, az elmúlt években számos alkalommal találkoztunk olyan esetekkel, amikor különböző NGO-k vagy aktivista csoportok megpróbálták normalizálni a pedofíliát, mondván, hogy ez is csak egy szexuális irányultság. Azonban ez az első európai eset, amikor mindezt adófizetők pénzéből teszik.

 

A produkciót Luke Malone amerikai újságíró cikke ihlette, aki meginterjúvolt egy 3 és 8 év közötti kisgyermekek iránt érdeklődő pedofilt. Cikkében Malone szexuális irányultságként hivatkozik a pedofíliára, a színdarab készítői pedig egyenesen azt állítják, hogy „durva leegyszerűsítések és bűnügyekkel kapcsolatos félreértések alakították ki a pedofilokról a társadalomban jelenleg élő képet”.

 

A pedofíliát propagálni igyekvő liberálisok álságos céljaik elérése érdekében ismét a nyelvmágia eszközéhez folyamodtak és konzekvensen „kiskorúakhoz vonzódó személyeknek” (MAP) nevezik a pedofilokat.

Újra kiderült, hogy az LMBTQIA2+ propaganda nem ismer határokat. Számos konzervatív gondolkodó évek óta próbálja felhívni a figyelmet arra, hogy ez egy rendkívül veszélyes irány, de a liberális véleményterror mindegyiküket kirekesztő bigottnak minősítette. Az elmúlt évek során általánossá vált az a gyakorlat, hogy a progresszió élharcosai mesterségesen kiragadott példákon keresztül próbálnak érzékenyíteni morálisan elfogadhatatlan viselkedésformák iránt. Ez a taktika akkor is megütközést kelt, ha felnőttekre irányul, ám mára nyilvánvalóvá vált, hogy gyermekek kerültek a célkeresztbe, hiszen a haladárok a legalantasabb bűncselekmény, a pedofília védelmére keltek.

 

Közben Skóciában is áll a bál, ugyanis a skóciai rendőrség főnöke jókora botrányt kreált, amiért egy, az Európai Unióhoz köthető jelentésben a pedofilokra az általuk preferált „kiskorúakra vonzódó személyek” (MAP) kifejezéssel hivatkoztak.

 

A legtöbb skót mélységesen zavarónak és helytelennek talán minden olyan kísérletet, amely a pedofíliával kapcsolatos nyelvezet felpuhítására irányul a hivatalos iránymutatásban.”

fogalmazott a skót konzervatívok szóvivője a The Telegraph által idézett nyilatkozatában.

Maggie Mellon független szociális munkaügyi tanácsadó továbbá arra figyelmeztetett, hogy a MAP-k nyelvezetének elfogadása azzal a veszéllyel jár, hogy „normalizálja és ezáltal talán dekriminalizálja” a pedofíliát.

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére