Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Rögös út vezet el a jóemberek társaságába, de a Transznemű Tudatosság Hete segít rajtunk

888.hu

2021.11.17. 14:40

Csak erősen kell hinnünk a szent célban, és ha megmásszuk a lépcsőfokokat, majd felkéredzkednünk, ott elégedetten fognak ránk várni.

 

Mint ahogyan arról már mindenki értesült: ezek a napok a Transznemű Tudatosság Hete! Ezekre a napokra a fényességes Nyugaton már hetekkel-hónapokkal előre felkészülnek, hiszen a szexuális kisebbségek ügye nem maradhat valós képviselet nélkül. Ennek a képviseletnek meg olyannak kell lennie, mely minden jóember a hét zárásakor elégedetten csettinthessen, és örömmel konstatálják: ebben az évben is jobbá vált a világ.

Ez a világ pedig nemzetközivé kell válnia – ahogyan azt már mindenki agyába jól bele kellett rögzüljön az évek alatt. Ebből pedig nem maradhat ki Magyarország se.

Gyorsan szögezzük is le: a könyvespolcok hazánkban még nincsenek tele transzneműek könyveivel, mindenesetre nem árt ezekre illedelmesen felkészíteni a kedves olvasókat.

Így jártunk el az előző cikksorozatban is, amikor hat, külföldön már sikernek számító művet mutattunk be, ezt pedig szeretnénk folytatni.

 

 

Itt van nekünk rögtön a Detransition, Baby címet viselő regény, mely Nyugat-Európában hatalmas örömujjongás kísért a megjelenésekor nem csak a transz, de a cisz-olvasók körében is. Torrey Peters által ebben a szerelemről és az anyaságról olvashatunk, a főszereplők: Reese, a transznő; Ames, Reese egykori partnere; és Katrin, Ames főnöke és egyben szeretője, aki gyermeket vár Ames-től. Hármójuk szövevényes viszonyát mutatja be a könyv, melynek egyik központi témája a transzneműség.

 

 

Itt van még nekünk a Transgender Marxism (Transznemű marxizmus) esszégyűjtemény, mely mű a PinkNews szerint is „élen jár a transztudomány és a marxista teoretikusok folyamatos összefogásában”. Itt olvashatunk mindenfélét arról, hogy a kapitalizmusban hogy lehet boldogulni akkor, ha transzneműnek áldott meg a sors. Arra a következtetésre is juthatunk benne, hogy „nincs transz-felszabadulás a kapitalizmus felszámolása nélkül”. Ejha, erre már Lenin is csettintene!

 

 

Ha pedig az eddigieket már kiolvastad, nyugodtan forgasd Finlay Games mentális egészséggel foglalkozó blogger és youtuber debütáló könyvét, mely nem szól másról, minthogy az író arra vágyakozik, hogy ő is birtokolhasson magának egy péniszt.

 

 

Mason Deaver 2019-ben kiadott könyve, az I wish you all the best (Minden jót kívánok) egy kifejezetten fiataloknak szóló iromány, mely egy olyan iskolás gyerekről szól, aki egyik nap úgy döntött: ő mától egy nem bináris személy. Majd beleszeretett egy diáktársába, a családja pedig ezt a kapcsolatot nem fogadta kitörő örömmel.

 


Ázsiai transzlányról még nem írtak könyvet, Khai Cheng Thom ezt a tátongó űrt tömte be a Fierce femmes and Notorious Liars: A Dangerous Trans Girl’s Confabulous Memoir (Heves nők és megrögzött hazugok: Egy veszélyes transzlány varázslatos emlékirata) szürrealisztikus regényével. Egy fiatal ázsiai transzlány történetét meséli el, aki megszökik otthonról.

(Képek forrása: PinkNews)

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére