Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Szél Bernadett és a baloldal a migránsok pártján

888.hu

2022.02.24. 11:45

A baloldal sohasem azt képviselte, ami Magyarországot előre vinné, vagy a magyar emberek védelmét, jólétét szolgálná. Beszélhetünk a hódmezővásárhelyi kapitányról, még az LMP-ből is kiebrudalt, zöld köntösbe bújtatott ügynökasszonyról, vagy az ellenzék főnökéről, a Szemlőhegy utcai szemkilövetőről, ezek mind egy szelet fújnak, bizonyítva, hogy a baloldalon nem lehet más a politika.

 

Gyurcsány Ferenc – aki szerint „a magyar kormány menekültpolitikája embertelen, elfogadhatatlan” – és a Soros György által istenített nyílt társadalmak bevándorláspolitikáját követik a baloldali politikusok. Az Ellenszél nevű Facebook-oldalra töltötték fel az alábbi videót, ami, egyrészt, tökéletesen szembe állítja a liberális propaganda által a migránsokról elmondottakat a valósággal, másrészt, rávilágít, mi történne Magyarországgal, ha a szuverenitásunk és a határaink védelmét zászlajára tűző nemzeti, polgári kormányunk helyett Márki-Zay Péter vezetné az országot, jobbján Szél Bernadetttel.

 

A névleg zöld politikus, Szél Bernadett szerint „Magyarországon a bevándorlás nem probléma, nincs menekülthullám.” Nos, ez így igaz. Annak köszönhetően, hogy nem tagja a kormánynak és nem dönt ilyenekről! Ő ugyanis azt az álláspontot képviseli, hogy „a kvótarendszer [...] uniós szinten lenne egy olyan megoldás, ami Magyarország számára könnyebbséget hozna.” Szél Bernadett tehát behozná a migránsokat Magyarországra. A magyarországi román érdekképviseletet ellátó Momentum által felkarolt Szél teljes mellszélességgel támogatja Márki-Zay Pétert a kormányfői tisztségért folytatott csatában. Érthető, hiszen a migráció terén is elvtársra lelt a hódmezővásárhelyi polgármesterben. Márki-Zay úgy véli, „összességében inkább pozitív, mint negatív hatást gyakorolt a nagyszámú, egy időben történő bevándorlás egy adott térség gazdasági fejlődésére”, és meg van róla győződve, hogy „Nekünk az a fontos, hogy egy befogadó, szeretettlejes társadalom legyünk.”

Isten óvjon minket attól, hogy olyan állapotok uralkodjanak hazánkban, amilyeneket az Ellenszél videójában láthatunk, és ami ma a hétköznapokat jelenti számos nyugati országban. Április 3-án mindenki szeme előtt ezek a képsorok lebegjenek!

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére