Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Szexuális találkozókat tartottak az LMBTQ-közösség tagjai egy dublini áruházban

888.hu

2021.07.30. 11:45

Öt férfit vett őrizetbe a dublini rendőrség, miután az LMBTQ-közösség találkozóhelyeként is ismert Marks & Spencer áruházban nyilvános szexuális cselekményeket végeztek.

 

A Marks & Spencer igen népszerű az LMBT+-közösség körében a melegek számára készített különböző termékei miatt, de egyik üzletük más okból is felkapott lett: a helyi közösség tagjai az áruház mosdójában szoktak szexuális találkozókat tartani.

A pinknews.co.uk szerint

a dublini Mary Street-i Marks and Spencer vécéi a helyi melegközösségben a nyilvános szexuális cselekmények színhelyeiként váltak ismertté.

A rendőrség eddig öt elkövetőt fogott el. Egyiküket, a 32 éves Gustavo Viturinót nyilvános maszturbációval vádolták. A férfi a bíróságon bűnösnek vallotta magát, és elmondta, hogy bár június 14 -én

nem kifejezetten a Marks & Spencerbe akart menni, hogy ott szexuális cselekedetet végezzen, de valahogy mégis a mosdóban találta magát, és ott önkielégítésbe kezdett, miközben egy másik férfival beszélgetett.

A letartóztatásokban részt vevő egyik rendőr elmondta, hogy már hónapok óta történnek ehhez hasonló esetek az áruházban. Viturino védőügyvédje, Paddy McGarry szerint a szupermarket vécéit a helyi LMBTQ-közösség előszeretettel használja ilyen típusú találkozásokra.

Amikor az ügyvéd elmondta a bírónak, hogy ügyfelének vétsége konszenzusos cselekmény volt (azaz mindkét fél beleegyezett), és ezért nem olyan súlyos, mintha ilyesmit például egy iskola előtt követnének el, akkor a bíró így válaszolt:

Mi a helyzet a többi vásárlóval a Marks & Spencerben? Ha éppen a mosdóba kellene menniük, és ezzel kellene szembesülniük?”

A másik elkövető, aki szintén bevallotta bűnösségét a bíróságon, egy civil ruhába öltözött rendőr fenekét fogta meg, majd a bíróságon azzal védekezett, hogy félreértette a jeleket.

A másik három férfi szeptemberben áll a bíróság elé.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére