Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Templom? Katonaság? Drag Queent mindenhova!

888.hu

2022.08.08. 12:00

Azt gondolná az ember, hogy van egy határ, amit már nem lépnek át, de minden alkalommal bizonyítják, hogy nincs ilyen.

 

Az utóbbi időszakban két helyen is botrányt keltett a drag queenek fellépése.

Egyik alkalommal a katonaság által szervezet, „gyerekbarátnak” mondott rendezvényen ismét megjelentek a színes göncökbe öltözött, hiperszexualizált kinézetű férfiak.

„Sokszínűség, egyenlőség és befogadás nyári fesztiválja” volt az esemény neve, ami úgy nézett ki, mint egy klasszikus gyereknap (légvárakkal, arcfestéssel), csak mindezt megtolták egy kis LMBTQ-tematikával, hogy a gyerekek már egészen fiatal korukban láthassák a nemi identitás torzulásait úgy, hogy a normális.

 

Gregory Beaulieu ezredes, a JBLE 633d légibázis szárnyának parancsnoka hagyta jóvá az eseményt.

 

Természetesen mindezt a hadsereg erőforrásiból, vagyis adófizetői pénzből finanszírozták.

 

Ami még ezen is túltett, az egy olyan alkalom volt, mikor az egyik New York-i katolikus iskola elvitte a gyerekeket egy olyan templomba, ahol ilyen alakok jelentek meg. Az eseményt az iskola LMBT támogató klubja és az iskola tantestületének tagjai támogatták.

A diákok azt állították, hogy kényszerítették őket a részvételre, és úgy kellett tenniük, mintha élvezték volna az eseményt.

Így egy, a művésznevén Brita Filter névre hallgató nőimitátor vonult végig a gótikus boltozat alatt, míg a program valamelyik féleszű szervezője a gyerekeket azzal biztatta, hogy állva tapsoljanak a blaszfémiának. Valamint Pride matricákat is osztogattak nekik, és azt mondták: „Vegyél egyet, különben homofób vagy”. Volt olyan gyerek, akinek be kellett kapcsolódni a show-ba, és twerkelniük kellett.

 

@thebritafilter I literally went to church to teach the children today… 💒💕🏳️‍🌈🏳️‍⚧️ A Catholic High School here in NYC invited me to their Pride 🏳️‍🌈 Chapel. Visibility matters and I’m so honored to have had the chance to talk to you about my work as a LGBTQ+ Drag Queen Activist. Comment if you want me to post part 2… #drag #church #dragqueen #lgbtq #pride ♬ original sound – Brita Filter

 

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére