Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Tiltólistára került a terrorista szó a légierőnél, mert szerintük kirekesztő

888.hu

2022.09.24. 10:15

Külön kurzus keretében tanítják a kadétoknak, hogy hogyan legyenek elfogadóbbak.

 

Az Egyesült Államok Légierő Akadémiája arra tanítja a kadétokat, hogy fogadják el azt a „befogadó légkört”, amely „minden nemet” magában foglal. A sokszínűségre, az egyenlőségre és a befogadásra összpontosító útmutatás felszólítja a kadétokat, hogy használjanak „befogadó nyelvet”, amely mellőzi az olyan szavakat, mint a „terrorista”, az „anya” és az „apa”.

A Colorado állambeli Légierő Akadémián tavaly szeptemberben kezdődött szeminárium előadásának címe: „Sokszínűség és befogadás: Mi ez, miért érdekel minket, és mit tehetünk?”.

A kurzus a sokszínűségre, a befogadásra, a sztereotípiákra, az előítéletekre és a mikroagressziókra koncentrál. A szeminárium azt üzeni a kadétoknak, hogy tegyék fel maguknak a kérdést: „Mit tehetek a befogadás elősegítése érdekében?”.

 

A Légierő Akadémia a sokszínűséget „védett kategóriákként” határozza meg.

Az egyik feladat például arra kéri a kadétokat, hogy soroljanak fel minél több olyan állatot, amely „G” betűvel kezdődik.

 

Az akadémia egyebek mellett arra utasítja a kadétokat, hogy csak „személyközpontú” nyelvezetet és olyan szavakat használjanak, amelyek „minden nemre kiterjednek”. Az előadás arra ösztönzi a kadétokat, hogy ne használjanak olyan nemi kifejezéseket, mint például az „anya”, „apa”, „barátnő” és „barát”.

A „transzneműek” helyett a „transznemű emberek/szolgálattagok” kifejezést kell használniuk.

 

Tom Cotton szenátor (R-Ark.) a Fox Newsnak nyilatkozva elmondta:

 

A fiatal gyerekek nem azért lépnek be a hadseregbe, hogy megtanulják, hogyan kell helyesen használni a névmásokat. Azért lépnek be a hadseregbe, hogy megtanulják, hogyan kell megölni a rosszfiúkat és megvédeni az országot.”

 

A Légierő Akadémiájára idén 28%-kal csökkent a jelentkezések száma a 2021-es évhez képest. A tisztviselők szerint a meredek csökkenés oka, hogy a COVID-19 járvány idején a személyes toborzás korlátozott volt.

 

A múlt hónapban az amerikai légierő minisztériuma új demográfiai célokat jelentett be annak érdekében, hogy az Egyesült Államok fegyveres erőinek légi ágát sokszínűbbé tegyék.

A Military.com arról számolt be, hogy a légierő azt szeretné, ha a jelentkezők 67,5%-a fehér, 13%-a fekete, 10%-a ázsiai, 7,5%-a többféle fajú, 1,5%-a amerikai indián, 1%-a pedig hawaii és csendes-óceáni őslakos lenne.

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére