Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Újabb rocksztár osztotta ki a haladókat és a kommunizmust

888.hu

2021.05.08. 16:10

A legendás The Who frontembere nem fogta vissza magát.

Egyre több legendás rocksztár emeli fel mostanában a hangját a mindent letarolni látszó „woke”, illetve „cancel” kultúra ellen.

A „woke” angol szó magyarul felébredtnek lehetne fordítani, azonban az elmúlt időszakban a politikai, kulturális értelemben éber, jól informált emberek szinonimájaként használják különböző mozgalmak. Magyarul talán a haladó illik rá a legjobban. A „cancel” angol szó pedig eltörlést jelent, így alakult ki libsi körökben az eltörlő kultúra, hogy mindent megszüntetnének, ami nekik nem tetszik.

A 888.hu is beszámolt arról, hogy a Twisted Sister nevű rockbanda énekese, Dee Snider nagyon megunta az eltörlési kultúrát, a cenzúra szinonimájaként használta a jelenséget.

Itt vagyunk ebben a PC világban, ahol folyton figyelnünk kell arra, hogy mit mondunk és arra hogy ez kit fog megbántani. Ez egy elég furcsa dolog

– mondta.

Van egy Tom MacDonald néven futó rapper is, akinek a könyökén jön már ki haladás. Ő is szépen elküldte a libsiket melegebb éghajlatra, nem is egy dalában.

Most pedig egy újabb rocksztár csatlakozott a „Tökünk tele van” bandához, Roger Daltrey személyében.


A legendás The Who énekese szerint ugyanis

„félelmetes” látni, amint a „woke generáció” egy „nyomorúságos világot” teremt magának.

Daltrey ezt egyébként nem is akárhol mondta, ugyanis a 77 éves rocksztár az Apple Music egyik podcastjében beszélt erről és mint tudjuk, a kaliforniai tech-óriás sem kell a szomszédba menjen egy kis haladásért.

Úgy értem, bárki aki leél egy életet – és látjuk, hogy ezek mit csinálnak – tudja, hogy ez az út sehova sem vezet, főleg akkor, amikor átélhettél olyan periódusokat az életbe, mint amilyenben nekünk részünk volt. Az aranykort éltük át. Efelől nincs kétség

– fogalmazott.

Az angol rocklegenda rámutatott, a „woke generáció” és a múlt generációi közötti különbségekre is, és megjegyezte, hogy a régiek „háborúból jöttünk ki”, és tulajdonképpen első kézből nézték végig „a kommunista rendszer kudarcát”.

Egy háborúból jöttünk ki, egy kiegyenlített társadalomból. (...) És átéltük a szocialista kormányokat. Láttuk, hogy a kommunista rendszer megbukik a Szovjetunióban. Jártam azokban a kommunista országokban, amíg ez a rendszer uralkodott ott. Láttam, milyen csodálatos volt

– mondta Daltrey ironikusan.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére