Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Volner János: Óvodában, iskolában nincs helye homoszexuális propagandának

888.hu, MTI

2021.06.16. 16:00

Felháborítónak tartom, hogy melegszervezetek reklámpropagandát fejtsenek ki óvodákban, iskolákban, egyéb oktatási intézményekben – jelentette ki a Volner Párt elnöke szerdai budapesti sajtótájékoztatóján.

 

A homoszexuális közösségeknek azt tanácsolta: vegyék tudomásul, hogy

a gyermekeket békén kell hagyniuk,

„a magyar emberek ebből nem kérnek”.

A pártelnök visszautasította az amerikai nagykövetség nyilatkozatát, amelyben aggodalmukat fejezik ki az általa is támogatott pedofilellenes törvény keddi elfogadása miatt.

A homoszexuális szervezetek által szervezett tüntetést azért is tartja felháborítónak, mert ezek a szervezetek nem tettek meg mindent azért, hogy elhatárolódjanak azoktól, akik folyamatosan a beleegyezési korhatár leszállításával kampányoltak, és „megpróbálták a pedofíliát törvényessé tenni Európában, így Magyarországon is”.

Volner János fontosnak nevezte, hogy

Magyarország védje meg a gyermekeket minden pedofil vagy homoszexuális témájú támadással, reklámpropagandával szemben.

Megkérdezték a pártelnököt, mi a véleménye arról, hogy Vadai Ágnes (DK) szerdán bejelentette egy olyan „valódi pedofilellenes” javaslat beterjesztését az Országgyűlés elé, amely feltárja az egyházon belüli pedofil bűncselekményeket. Volner János válaszul közölte:

undorítónak tartja, hogy a baloldali politikusok folyamatosan az egyházak, különösen a keresztény egyházak ellen hergelnek, úgy téve, mintha azok pedofilok lennének.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére