Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

A 444 főszerkesztője csak úgy, „viccből” zsidózik

888.hu

2021.02.19. 19:00

A Pesti Srácok újságírója Bohár Dániel szembesítette a 444 főszerkesztőjét korábbi nyomdafestéket nem tűrő leveleivel, érdemi válaszok helyett azonban csak kínos magyarázkodásba kezdett Uj Péter.

Egy névtelen feladónak köszönhetően a Pesti Srácok birtokába jutott egy levelezés, amely az Index 2005-ös belső munkamegbeszéléseit tartalmazza.

A lap azt írja, hogy az egyik körlevélben Uj Péter, a 444 mai, az Index akkori főszerkesztője ad feladatot kollégáinak. A szövegkörnyezetből kiderül, hogy a főszerkesztő nagy rajongója a Flash nevű punkzenekarnak, amely kifejezetten ocsmány dalszövegeiről ismert, és amelynek frontembere és énekese Barcs Miklós. Akkoriban a Tilos Rádió folyamatos konfliktusban állt az egyébként MSZP-s vezetésű Országos Rádió- és Televízió Testülettel, amely többször elhallgattatta az adót.

Uj Pétert azonban felháboríthatta az ORTT „kegyetlen” döntése, ezért nyomatékosan beosztottjai figyelmébe ajánlotta Barcs Miklós az ORTT vezetőinek címzett bárdolt válaszát, ami így szól:

Térdre nyilas pucsíttani, Se..enbüntet fityma rabbi! Tennap hallottam (m)értékadó judeopata körökben, hogy ez a sza.osku..a bácsfi dijána is kok zsidó, mint a szabóalby, se..enburgerrul maggyarosittott! zsidó nemzsidó, ba….ttronda gusztustalan csótány, 1 kiló kokóval se tunnám korpásongyalázni, még ha úgy pucsítana is, mint a szálasi akasztása közben ez a tény pediglen politikailag incorrect! (…)

 

Bohár Dániel ezután sikeresen elérte Ujt, aki nyökögős magyarázatok közepette azt találta mondani, hogy nem emlékszik pontosan a levélre, de azt olyanoknak írta, akik őt ismerik és tudják, hogy „nagyon sok mindenből hajlamos viccet csinálni”.

- & nbsp; 2021. február 19., péntek

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére