Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

A baloldal politikájába már a „vegytiszta fajelmélet” is belefér?

888.hu

2021.08.06. 18:35

Nahát, nahát, Gyurcsány úr! Mi fér még el azon az arcbőrön? – kérdezte Kocsis Máté a Demokratikus Koalíció (DK) elnökétől.

 

Kocsi Máté hozzátette: érdekes lehet most már főnökükként mentegetni ezeket az embereket, írni róluk az „izzadtságszagú, relativizáló posztokat”. Sőt, Gyurcsány Ferenc pénteki bejegyzésében odáig is elmerészkedik, hogy közös éntudata lett velük.

Kiemelte: a Jobbik megvásárlása együtt járt az „ilyenek megvásárlásával is”, és Gyurcsány Ferenc „csapta be már annyiszor a magyarokat, hogy még ez is simán elfér”.

Kocsis Máté értékelése szerint Gyurcsány Ferenc pénteki Facebook-bejegyzésében lényegében azt írja, hogy „előbb nézi el a fajgyűlölőket, mint a kormánypártot”.

Kérdés, hogy a magyar cigányság és zsidó honfitársaink elnézik-e magának, hogy az újnácikkal ismét hatalomra kerüljön?”

– írta a Fidesz frakcióvezetője, álszent gazembernek nevezve az ellenzéki politikust.

Gyurcsány Ferenc pénteki Facebook-bejegyzésében azt írta, „az ellenzéki közösség megszületett” nemcsak azért, mert közösen indulnak a jövő évi parlamenti választáson, hanem mert az összefogás tagjainak „közös éntudata” lett.

Közelebb áll bármelyikünkhöz bármelyikünk, mint a Fidesz. És ez a centrális erőtér halálát hozta”

– fogalmazott a DK elnöke.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

További jogi garanciák szükségesek a gyermekek védelmében

Család- és gyermekjogi, a társadalmi tanításokért felelősséget érző szervezetek szerint további jogi garanciák beépítése szükséges annak érdekében, hogy megvédhessék a gyermekeket az őket veszélyeztető jelenségektől.

New Yorkban egy tollvonással elintézték a magyar panaszt

New Yorkban egy tollvonással elintézték a magyar panaszt

Összekeverte a szezont a fazonnal hazánkkal kapcsolatban Linda Thomas-Greenfield, az Egyesült Államok ENSZ-nagykövete. A múlt hét végén New Yorkban az antiszemitizmus elleni globális erőfeszítésekről tartottak ülést. Ezen szólalt fel az amerikai diplomata, és beszédében egy svédországi antiszemita incidenst egyszerűen Budapestre helyezett át, és hiába tiltakozott a magyar delegáció és a külképviselet, csak annyira tellett a házigazdáktól, hogy elismerték a hibát, de nem adtak ki semmiféle bocsánatkérő nyilatkozatot.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére