Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

A baloldali vezetésnek hála már az óbudai ovisokhoz is eljut az LMBTQ-propaganda

Magyar Nemzet / 888

2020.10.07. 08:30

Az óbudai polgármester, Kiss László csak nem egy melegpropagandát is folytató alapítvánnyal együtt valósítaná meg a gyermekvédelmi programot?!

Kiss László Gyurcsány-párti polgármester és Turgonyi Dániel oktatásért felelős alpolgármester úgy gondolta, hogy

a melegpropagandát is folytató Hintalovon Gyermekjogi Alapítvánnyal közösen valósítja meg az óbudai gyermekvédelmi programot.

Mindez nem meglepő, ugyanis Turgonyi a Momentum LMBTQ-munkacsoportjának az elnöke, és nyíltan homoszexuális – írja a Magyar Nemzet.

„Óbuda–Békásmegyer Önkormányzat elkötelezett abban, hogy megtörje a bántalmazásos eseteket övező hallgatást, és szakértő segítséget nyújtson. Hisszük, hogy a gyermekek biztonsága közügy, és segítünk, hogy az intézmények biztonságosabban, átláthatóbban működhessenek a jövőben” – írták az önkormányzat honlapján. Hozzátették: október 1-jétől elérhető a www.obuda.hu/gyermekvedelem oldal, amelyet Óbuda–Békásmegyer Önkormányzat a Hintalovon Gyermekjogi Alapítvány munkatársai segítségével azért hozott létre, hogy a gyermekvédelem ügyét hangsúlyosan képviselje, és bemutassa azokat a tervezett lépéseket, programokat, amelyek segítségével átláthatóbb lesz az intézmények működése, az irányelvek pedig kidolgozottabbak és elérhetők lesznek mindenkinek.

A www.obudaihirek.blog.hu hívta fel a figyelmet arra, hogy a Hintalovon Gyermekjogi Alapítvány üzemelteti a www.yelon.hu oldalt, amely többek között arra tanítja a gyerekeket és a szülőket, hogy „a nemi identitásunk a legkevésbé sem a biológiai nemünkkel áll összefüggésben”, illetve borzongató részletességgel tájékoztatja őket a nemváltással vagy éppen az azonos nemű párok közötti szexszel kapcsolatos témákról – számolt be a lap.

Egyházi körökben is terjeszkedni próbál a Hintalovon Gyermekjogi Alapítvány, amely egyben LMBTQ-szemléletű szexuális felvilágosítással is foglalkozik – írta korábban a Mandiner.

„Elsősorban nem az számít, hogy kinek milyen nemi szervei vannak, hanem az, hogy minek érzi magát: fiúnak, lánynak vagy esetleg valami másnak” – olvasható a Yelon.hu LMBTQ-honlapon, melyet a Hintalovon Gyermekjogi Alapítvány működtet.

A honlap állást foglal a család és a házasság fogalmának LMBTQ-jellegű átértelmezése mellett, és alapvetően a pornónézést sem találja problematikusnak.

 

A Magyar Nemzet információi szerint az alapítvány korábban a Pannonhalmi Bencés Gimnáziumban valósított meg gyermekvédelmi programot, ám miután az ősszel számos helyről kritika érte a bencéseket amiatt, hogy éppen a Gyurkó Szilvia – a WMN című erősen liberális lap szerzője – által alapított szervezettel működnek együtt, megszakították vele a kapcsolatot. A szervezet azonban továbbra is lelkesen ajánlja fel szolgálatait az egyházi iskoláknak.

A Hintalovon Alapítvány jelenleg a Háttér Társaság nevű szervezettel együtt a vidéki iskolákban terjeszkedik, sorra keresik meg az önkormányzatokat és iskolákat az együttműködés reményében. A Mandiner ezzel kapcsolatos kérdésére a Hintalovon annyit válaszolt, hogy az alapítvány egyéni megkeresés útján vállal iskolai előadásokat a honlapján megtalálható témákban.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére