Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

A Gyurcsány-tempó folytatódik: Homonnay most „náci férgezett” egyet

Horváth K. József

2020.11.12. 10:30

Újabb minősíthetetlen poszttal jelentkezett közösségi oldalán Homonnay Gergely influenszer, Gyurcsány Ferenc elvtársa.

A DK aktivistája – mint beszámoltunk róla – a napokban Orbán halálát várta, és pezsgőt akar bontani, ha majd „megdöglik”.

Ezúttal Novák Katalin minisztert nevezte „náci féregnek”.

Korábban Novák Katalin a közösségi oldalán nagyon helyesen leszögezte, hogy az Alaptörvény-módosítás korunk kihívásaira is reflektálva tartalmazza, hogy „Magyarország védi a házasság intézményét mint egy férfi és egy nő között, önkéntes elhatározás alapján létrejött életközösséget, valamint a családot mint a nemzet fennmaradásának alapját. A családi kapcsolat alapja a házasság, illetve a szülő-gyermek viszony. Az anya nő, az apa férfi.”

A módosítás lényegben semmi újdonságot nem tartalmaz, viszont konkrétabbá teszi azokat a szerepeket, amelyeket egy magyar családban a nő és a férfi betölt. A homoszexualitását korábban nyíltan vállaló Homonnay gyaníthatóan ezért írta minősíthetetlen posztját.

Ha kedvenc macskájával, Erzsivel osztaná meg erről gondolatait, azzal nem lenne semmi baj, mert a macska úgysem tudná elolvasni.

Gyűlölködése egyáltalán nem Novák Katalinról állít ki szegénységi bizonyítványt, hanem arról, aki ilyen embertelen dolgokat kigondol, és büszkén megfogalmaz. Meg arról a politikusról, aki az ellenzék vezetőjeként ezt támogatja, és hallgatásával, a Homonnaytól való el nem határolódásával hasonlók elkövetésére biztatja.

A Gyurcsány-tempóról van itt szó, semmi másról.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére