Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

A Kutyapárt elnöke beszólt a dollárbaloldalnak | Videó

888.hu

2023.02.06. 17:40

Hónapok óta tart a rendszerváltás óta kirobbant legnagyobb kampánypénzbotrány, amely a dollárbaloldalhoz kötődik. A Kutyapárt elnöke, Kovács Gergő a Klasszis Klub című műsorban vallott a guruló dollárokról: szerinte mindenki tudja, hogy nagy külföldi támogatóktól jött a pénz, amit a baloldal kampányra költött.

 

A dollárbaloldalhoz gurult külföldi pénzekről azt is elmondta, hogy az is egyértelmű, hogy ezt nem több ezer amerikai polgár dobta össze, hanem pár nagy támogató. A Kutyapárt elnöke – ezúttal teljesen komoly stílusban – mondhatni, beszólt a dollárbaloldalnak.

Kovács a műsorban tulajdonképpen számonkéri Márki-Zay Péteren a dollárbaloldal kétszínűségét, hogy miközben tisztességes elszámolásról beszélnek,

kiderült, hogy 4 milliárd forintnyi dollárt kaptak külföldről, amit átláthatatlanul költöttek el.

 

A Kutyapárt elnöke elmondta azt is, hogy a dollárokból 400 ezer db kormányellenes WC-papír került hozzájuk, amit a a Páva-féle Oraculum Kft. osztott szét, mert a baloldal azt szórta szét a kampány alatt, utána pedig nem érdekelte őket.

 

 

Kovács Gergő a Klasszis Klub február 2-i adásában elmondta, hogy

ami most az elmúlt hónapokban történt az ellenzék környékén, vagy hát különösen MZP (Márki-Zay Péter – a szerk.) környékén, ugye ezekkel a külföldről érkezett pénzekkel, az pedig szerintem megint egy végtelenül szomorú dolog (...) de az, hogy az a miniszterelnök-jelölt, aki magára tűzi a tisztesség kék szalagját, egy elszólással bevallja, hogy 4 milliárd forintnyi külföldi pénz ment a kampányára... Nem tudok máshogy fogalmazni, ugye azt hazudja, hogy ez nem a kampányra ment, és azt hazudja, hogy ezt sok ember ezer összedobta Amerikában.”

 

A Kutyapárt elnöke kinyilvánította, hogy

nyilván ezt szerintem mindenki tudja, hogy ez nem igaz, szerintem akkor legalább megtehetné, hogy igazat mond: igen, volt pár nagyobb külföldi támogatójuk, igen amúgy törvényesen, mert nem egy párt kapta ezt a pénzt, és hát ugye most kampányra ment, de igazából jogilag megáll, meg rendben van.”

 

 

A politikus annak a véleményének is hangot adott, hogy

maga a történet, ami szerintem borzalmasan hangzik. Ugyanígy, ahogy MZP ugye ezzel házal a tv-kben, hogy az ő kampánya mennyire átlátható volt, és feltettek egy táblázatot erről, a világ legátláthatóbb beszámolójából, és amiből nem látni semmit, tehát nem látni, hogy az adott tétel mire lett elköltve, nem látni, melyik cégnél lett elköltve, a többi párttól amúgy meg még ennyit sem látni, ez nem nagyon bonyolult dolog...”

 

Kovács szerint amikor azt mondta Márki-Zay, hogy a kultúraváltásért ugye tízezrek neki Amerikából pénzt adtak, akkor valahogy nem teszi hozzá, hogy a pénz egy jó része nem hozzá érkezett, hanem az Oraculum 2020 Kft.-hez.

Ki az az őrült, aki Amerikában, aki egy Oraculum 2020 nevű MSZP-s csávó fiának a cégének ezrek pénzt akarnak adni, tehát tényleg egy ilyen őrület?!”

– jelentette ki Kovács a műsorban. A Kutyapárt elnöke azt is kifejtette, hogy

„egyébként annyi jó volt ebből a pénzből, hogy pont az Oraculum ezeket részben ilyen kormányellenes WC-papírokra költötte, csak aztán ezeket nem osztották ki, és megmaradt a raktárban, és ugye az ellenzéket nyilván nem érdekli a dolog, ha nincs kampány, így nyilván ezeket nem osztották ki.”

 

ÍGY EGY MAGÁNSZEMÉLYEN KERESZTÜL ELJUTOTT HOZZÁNK, ÉS AKKOR KI TUDTUK OSZTANI, RENGETEG, EGYÉBKÉNT 400 EZER WC-PAPÍR VOLT, AMI AZÉRT NEM TÍZ FILLÉR, TEHÁT ENNEK A TÉTELNEK TÖBB SZÁZALÉKA MENT OLYAN WC-PAPÍRRA, AMIT KI SE OSZTOTTAK.”

– hangsúlyozta Kovács Gergő.

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

További jogi garanciák szükségesek a gyermekek védelmében

Család- és gyermekjogi, a társadalmi tanításokért felelősséget érző szervezetek szerint további jogi garanciák beépítése szükséges annak érdekében, hogy megvédhessék a gyermekeket az őket veszélyeztető jelenségektől.

New Yorkban egy tollvonással elintézték a magyar panaszt

New Yorkban egy tollvonással elintézték a magyar panaszt

Összekeverte a szezont a fazonnal hazánkkal kapcsolatban Linda Thomas-Greenfield, az Egyesült Államok ENSZ-nagykövete. A múlt hét végén New Yorkban az antiszemitizmus elleni globális erőfeszítésekről tartottak ülést. Ezen szólalt fel az amerikai diplomata, és beszédében egy svédországi antiszemita incidenst egyszerűen Budapestre helyezett át, és hiába tiltakozott a magyar delegáció és a külképviselet, csak annyira tellett a házigazdáktól, hogy elismerték a hibát, de nem adtak ki semmiféle bocsánatkérő nyilatkozatot.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére