Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Belső viszályok a szivárványkoalícióban: kiborult az MSZP Hadházy jelölése miatt

888.hu

2021.02.18. 13:45

Megéri ez az „összefogás”.

Már nem ez az első balhé, ami az ellenzék „mesterséges családjában” zajlik. Most Harangozó Tamás, az MSZP ország­gyűlési képviselője akadt ki Hadházyra azért, mert a Momentum őt indítja Zuglóban az idei előválasztáson.

Harangozó az ATV-ben érthetetlennek nevezte, hogy Hadházyt Zuglóban indítják, ahol a szocialista párt jól szervezett háttérrel nyerte meg a körzetet. De a cicaharc itt még nem ért véget, Hadházy igyekezett visszavágni az elvileg vele közös szekeret húzó szociknak, úgyhogy szépen ő is bevonult az ATV-be, és a változatosság kedvéért nem Harangozót, hanem az MSZP-s Tóth Csabát, a XIV. kerület parlamenti képviselőjét kezdte el ekézni.

A Magyar Nemzet azt írja, hogy Hadházy egyebek mellett nem megfelelő jelöltnek nevezte Tóthot, aki szerinte „túlzottan csendben van” azokban az ügyekben, amelyeket a baloldali sajtó tárt fel a kormánypártok kontójára. „A zuglóiak jobban tudják, hogy miről van szó” – jegyezte meg sokatmondóan.

A lap a Momentum sajtóosztályát is megkérdezte az ügyben, de érdemi választ nem kaptak.

„Érdemi választ nem adtak, ehelyett a kormányt bírálták, és méltatták az előválasztás intézményét, amely szerintük »visszahozza Magyarországra a szabad választás lehetőségét«. A szivárványkoalíción belüli konfliktusokat annak hangoztatásával igyekeztek kisebbíteni, hogy a fentiekben mind a hat párt egyetért. Emellett megerősítették, hogy Hadházy lesz a jelöltjük az előválasztáson, amelyen a választóknak rendelkezésükre áll minden információ, ami alapján dönthetnek” – írták.

De Hadházyra, úgy tűnik, rájár a rúd mostanában, ugyanis a napokban a helyi piac fejlesztése kapcsán megfogalmazott súlyos rágalmai miatt Vargáné Csengeri Mónika ludasi polgármester keményen helyretette a baromságokat beszélő politikust.

„Mi azt látjuk, hogy Hadházy képviselő úr nagyon szeret az informátorok által küldött kis akciófilmekkel ékeskedni az interneten. Most én küldök neki egyet, hiszen valószínűsíthetően ezt nem fogja látni. Ezért én most megmutatom neki, hogy ez nemcsak egy, hanem az egyik építkezés, ahonnan mi indulni szoktunk egy-egy felújításunk során. Ha ezen elgondolkodna, akkor nyilván megérthetné, hogy mi nem ellopjuk, hanem nekünk rengeteget kell egy-egy ilyen beruházáshoz hozzátenni” válaszolt videófelvételen a szekszárdi képviselőnek.

 

 

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére