Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

A brüsszeli liberálisok 2006-ban is Gyurcsányék mellé álltak

888.hu

2021.07.04. 17:05

A brüsszeli baloldal összezárt 2006-ban, amikor kiszivárgott Gyurcsány Ferenc miniszterelnök őszödi beszéde, a személye és a kormánya ellen tüntető embereket pedig sorozatos atrocitások érték a rendőrség részéről. 

 

A brüsszeli liberálisok összezártak, míg a Gyurcsány-kormány propagandája pedig arról szólt, mintha szélsőségesek támadtak volna, nem pedig arról, ami valójában történt: aki rosszkor volt rossz helyen akár hazafelé menet, összeverve került börtönbe vagy kórházba – fogalmazott Gál Kinga fideszes, európai parlamenti képviselő.

Szó szerint embervadászat zajlott. A fideszes képviselők elkezdték feltárni az eseményeket, majd október 4-én Gál Kinga felszólalt a bel-és igazságügyi bizottságban, hogy rendőri brutalitás zajlik Brüsszel szeme előtt, ezért az eset kivizsgálását sürgette. De Brüsszel nem lépett semmit. A meghallgatott áldozatok:

a súlyos fizikai sérülések után súlyos lelki állapotban voltak, hiszen nem tudták, hogy mi fog történni velük

– idézte fel a képviselő.

A 2010 utáni kormányváltás kellett ahhoz, hogy elismerjék, milyen igazságtalanság történt az áldozatokkal.

Ezek után látjuk, hogy Brüsszelben milyen ügyekért támadják 2010 óta folyamatosa a magyar kormányt. Igencsak álságos, hogy kiknek az emberi jogai és sérelmei verik ki a biztosítékot a brüsszeli világban – írta meg a Magyar Nemzet.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére