Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Csak nem Gyurcsi bácsival ünnepelt a minket kiéheztetni akaró szoci Barley?

888.hu

2020.10.01. 17:30

A pogácsa biztos finom volt.
Az európai uniós pénzügyi támogatások hatékony eszközt jelentenek a jogállami elvek tiszteletének biztosítására, ezért »ki kell éheztetni pénzügyileg« az olyan tagállamokat, mint Lengyelország és Magyarország”

– ezzel a nagyszabású gondolattal állt elő a minap az Európai Parlament egyik szocialista alelnöke, Katarina Barley a Deutschlandfunk német országos közszolgálati rádióban.

A német politikus mondandójára Hollik István, a Fidesz kommunikációs igazgatója reagált a Facebook-oldalán, mint írta: „kibújt a szög a zsákból”.

A képlet egyszerű: ha nem azt csináljuk, amit a brüsszeliek Sorossal a hátuk mögött diktálnak nekünk, akkor a jogállamiságra hivatkozva befagyasztanák a pénzt, ami jár Magyarországnak. Ez elfogadhatatlan!”

– fogalmazott.

2018 novemberében Barley a Twitter-oldalán újságolta el, hogy Soros György amerikai tőzsdespekulánssal találkozott.

Itt, Európában is egyre nagyobb nyomás nehezedik a nyílt társadalomra. Ma arról beszéltem, hogy mennyire fontos az élénk civil társadalom a demokráciánk jövője szempontjából. Sok minden forog kockán!”

– magyarázta.

Katarina Barley tehát lényegében hitet tett a nyílt társadalom eszméje mellett.

A nagy találkozás időpontjában német szövetségi igazságügyi miniszter volt, így másoknak is feltűnt, hogy komoly beosztású politikusként Sorossal az oldalán mutatkozik. Az AfD egyik politikusa éppen ezért kérdésekkel fordult a német kormányhoz, hogy megtudja, mi volt a találkozó célja.

Mint kiderült, az összejövetelre a

Soros-féle Nyílt Társadalom Alapítványok berlini fiókjának megnyitása alkalmából került sor, de mást nem közöltek a találkozóról.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére