Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Eldőlt: elveszítette az ellenzéki előválasztást Jakab Péter

Prokaj Dávid

2021.03.09. 18:00

Nem kizárólag csak amiatt, mert mondatai nyomokban sem tartalmaznak igazságot.

Miután a tegnapi napon megette Jakab Péter a szokásos reggeli túrós batyuját és ebédre is kikészítette a konyhapultra a sarki boltban egyszerű vidéki emberként megvásárolt piros aranyt és a kifliket sok-sok parizerrel, a régi indexesekből verbuválódott társaság készített el vele egy olyan interjút, melyért Kádár elvtárs megnyalná mind a 10 ujját.

Volt minden, mint a búcsúban. Megtudtuk még azt is, hogy imádja a paprikás krumplit, erről pár napja készíttetett is egy profi stábbal beállított családi képet a gyerekeivel.

Továbbá olvashatjuk azt is, hogy nem szeret whiskey-t fogyasztani...Gyurcsány Ferenc ezt olvasva biztos nem repdesett az örömtől. Korábban megtudtuk a „hatmilliós Jakabról” azt is, hogy az olyan tortát se eszi meg, mely mazsolát tartalmaz, mert arról rögtön a szemkilövetőre asszociál. Még tavaly az ATV stúdiójában fogalmazott így a Jobbik elnöke:
„Az összellenzéki tortában Gyurcsány a mazsola, a mazsola a legmegosztóbb élelmiszer, ki nem állhatom.”

Azonban ma már más szelek fújnak, az új múlt már megszületett, a Jobbik sem tartalmazott sose szélsőjobboldali elemeket, ha meg mégis, akkor csak megtűrték őket, és egyébként sincsenek már köztük.

Na de ne szaladjunk ennyire előre. Miután az elején gyorsan megválaszolta a szocialista időszakban is már bulvárnak számító kérdéseket, ezt követően jöttek Jakabnak azon válaszai, amelyekből mindenki számára világossá vált, hogy az esélytelenek teljes nyugalmával indulhat neki az ellenzéki roncsderbinek, a miniszterjelölt-jelölt választásnak.

Az újságírónak elárulja, hogy

amikor felháborodok a parlamentben, az nem egy színi alakítás”

Érdekes vélemény. Nem egy színi alakítás...Pedig azt az SZFE forradalmárok is megirigyelnék. Kívülről ugyanis úgy tűnik, mint aki napokon keresztül gyakorolt volna előtte, és mondta volna fel magának a tükör előtt. Varga-Damn Andrea és Sneider Tamás, két korábbi jobbikos politikus is elmondta tavaly nyáron az Azonnalinak, hogy nagyon sokat készül a beszédeire, „akár egy napig is készül egy ötperces beszédre”.

Aztán próbálta menteni a menthetetlent is, hogy Stummer János valójában csak jót akart azzal, hogy vélhetően államtitkot sértett a Puskás Arénába tervezett alagút ügyéből, éppen a pártelnökének a kérésére. De a cél megint a botránykeltés volt, a baloldali sajtón végig is futott az álhír. De őt csak az igazságérzete vezérelte, persze.

Elbukhatja a miniszterelnöki előválasztást már azért is, mert még a mai napig is mosdatja Bíró Lászlót a vállalhatatlan megnyilvánulásaiért. Hiszen láthattunk már olyat is, hogy egyes választásokon olyan jelölteket is elindítanak, akik alkalmatlanok a tisztség betöltésére.
A hatmilliós Jakab azt mondja:

A jobbikosok tisztességes, emberek, akik ha hibáznak, nem megmagyarázzák és letagadják, hanem elismerik és bocsánatot kérnek.”

Ja, persze. Mintha Jakabtól és Stummertől hallhattunk volna valaha is bocsánatkérést...

Szerinte Bíró László bocsánatot kért, ezzel az ügy le van zárva, egyébként is amikor azokat az undorító sorokat írta a zsidókról, akkor Jakab állítása szerint Bíró nem tudta, mi történik vele, idézem: „olyan lelki állapotban volt, hogy elborult az agya.”
Mindez azért is érdekes, mert a baloldali pártok abban állapodtak meg, hogy csak feddhetetlen politikusok vehetnek részt azon az előválasztási cirkuszban...ja, nyilván Bíró László pont ilyen...

Erről kérdezte a Hír TV stábja az ellenzéki képviselőket:

Továbbá azt a hazugságot is megengedte magának, hogy ő hiteles jobboldaliként 1998-ban még a Fideszre szavazott, de ugye már megváltozott. Azonban az Origo megírta, hogy a Jobbik elnöke 1980. augusztus 16-án született, így az 1998-as májusi parlamenti választáson semmiképp se voksolhatott.

Majd a következőkben szembemegy az ellenzék legerősebb pártjának a DK pártprogramjával, vagyis ő 2021-ben ugyan el nem venné a határon túli magyarok szavazati jogát! Ez azért is érdekes, mert tavaly még megfontolta volna, hogy talán el kellene venni. Mindenesetre ezt az újabb pálfordulást, ha már nem is tudjuk követni, de ezért egy kisebbfajta taps talán jár neki, viszont a kérdés adott: nem gondolja, hogy ezzel a váltással nehéz lesz megnyerni a baloldali szavazók szimpátiáját?

Különben érzi ő is: Gyurcsánynak nincs sok haszna, ha nem szállít elegendő szavazót a számára. Volt a tavalyi évben egy hatalmas buktája Bíró Lászlóval, Dobrev Klára férje nem is volt boldog az eredményt látva.

Mindenesetre Jakab azt mondta, hogy majd a tárgyalóasztalnál megvitatnak minden kérdést Gyurcsány Ferenccel.

Meg Fekete-Győrrel is.

És ő támogatni fogja a győztest.

Akárki is lesz az. Még akkor is, ha az állítólagos elvei ütköznek az illetővel.

Sok sikert az előválasztáshoz, Jakab úr, szüksége lesz rá, mi mindenesetre már most jól szórakozunk!

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére