Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Erőszakos nemi közösülés a Jobbikban: egy országgyűlési képviselő lehet a vád tanúja

888.hu

2022.05.06. 12:00

Egy országgyűlési képviselő lehet a vád tanúja. Többen is botrányosan lerészegedtek a bűncselekmény napján. Akár 8 évet is kaphat az elkövető – írja a Bors.

 

Amint azt a Borsonline tegnap hírül adta, néhány hónapja az alelnök, Szilágyi György élettársát meg akarták erőszakolni az egyik pártrendezvényen, Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében. Az épületben, ahol mindez történt, jelen volt Jakab Péter pártelnök és „mamuszos” kabinetfőnöke, Molnár Enikő is. A legújabb információk szerint a Jobbik politikusai közül többen is botrányosan lerészegedtek a bűncselekmény napján.

 

 

Az ügyben született hivatalos iratok szerint a Jobbik egyik vezető politikusa, miután a hölggyel közölte: „de szerencsés ez a Szilágyi”, felcsalta őt egy szobába. Itt gyorsan levetkőzött, majd áldozatát a falhoz szorítva, fizikai erejét kihasználva, nemi szervét elővéve meg akarta erőszakolni. Az áldozat segélykiáltásaira lett figyelmes egy másik jobbikos politikus, egy országgyűlési képviselő(!), aki végül kiszabadította a hölgyet.

 

Ő lehet a büntetőeljárásban a vád első számú tanúja.

 

A megszerzett hivatalos beadványok alapján a Bors jogi szakértői egyértelműen bűncselekménynek, „nemi erőszak megkezdett kísérletének” minősítették az ügyet. Márpedig a magyar büntetőjog szerint „a kísérletre a befejezett bűncselekmény büntetési tételét kell alkalmazni”.

 

Így a Jobbik politikusa alapesetben akár 8 év börtönt kaphat.

 

A Borsonline úgy tudja, hogy az ügyben már megkezdődött a nyomozás.

Időközben megszólalt a nemi erőszakkal kapcsolatban több jobbikos politikus. Jakab Péter szokásos agresszív modorában először hazugságnak próbálta beállítani a történteket, majd megszégyenülten visszavonulót fújt és közölte, hogy a nemi erőszak ügyében mégiscsak vizsgálat indult a pártban.

Szilágyi György alelnök több portálnak is megerősítette, hogy minden úgy történt, ahogy azt a Bors hírül adta, s hogy korábban hiába tették szóvá a pártban a nemi erőszak ügyét.

Sokat mondó volt Apáti István, a Jobbik egyik korábbi alelnökének a nyilatkozata, aki „Szexuális terror Szatmárban” címmel posztolt az Instagramon.

A ma már a Mi hazánkban politizáló Apáti nyíltan fogalmazott. Szerinte ki kell derülnie, hogy

 

„Kocsord csúfosan megbukott egykori polgármesterének, Földi Istvánnak mi köze van a történtekhez? Földinek Jakab Péterrel együtt nyilatkoznia kell arról, hogy a »szatmári fitness hétvége emlékei« közül mit tudnak felidézni? Földi nőt, vagy férfit megtámadott-e ekkor? Igen, vagy nem?”

 

A bejegyzésben szereplő Földi István, akit Apáti lényegében nyilvánosan meggyanúsított a nemi erőszakkal, Jakab Péter egyik legfontosabb politikustársa. Az egyesült baloldal, így Gyurcsányék országgyűlési képviselőjelöltjeként indult április 3-án. Nem véletlenül szerepeltek közös kampányvideón a pártelnökkel.

 

Az ügyben eddig született dokumentumok, beadványok még számos további botrányos és megdöbbentő részletet tartalmaznak.

 

A hivatalos, aláírt iratok szerint nem csak „a pártelnök volt olyan részeg, hogy még a testőrei sem tudták talpra állítani”. Botrányosan berúgott Hajnády K. Endre is, akit Jakab Péter bizalmasként és sofőrjeként ismert meg az ország. Ő volt az, aki tavaly összetörte a pártelnök autóját.

Hajnády korábban azzal tette ismertté magát, hogy Auschwitzban a győzelem jelét mutatta a kamerába.

 

 

A nemi erőszak ügyében született hivatalos iratok rögzítik, hogy Hajnády a bűncselekményt megelőző percekben éppen abban a szobában tartózkodott, ahol nem sokkal később meg akarták erőszakolni Szilágyi István alelnök élettársát. Személye akár társtettesként is szóba jöhet az ügyben. Ezért az áldozat ellene is etikai vizsgálatot kért a pártban.

A beadványból az is kiderül, hogy Jakab Péter bizalmasa a kérdéses estén ugyancsak az eszméletlenségig lerészegedett. Olyannyira, hogy ápolásra szorult. Még az is felmerült, hogy alkoholmérgezés miatt mentőt kell hívni hozzá – számol be a lap.

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére