Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Exleszbikus nőt citálnak a bíróságra Bidenék, aki külföldre menekült lányával a bántalmazója elől

888.hu

2021.11.15. 17:50

Lisa Miller, aki korábban leszbikus volt, de a keresztény vallás hatására felhagyott a homoszexualitással, Nicaraguába menekült volt partnere elől, aki a lányát szexuálisan bántalmazta. Most Biden kormányzata visszahozatta az Egyesült Államokba.

 

Lisa Miller egy volt leszbikus nő, aki azért menekült el az Egyesült Államokból, hogy megvédje lányát bántalmazó partnerétől. Joe Biden igazságügyi minisztériuma vádat emelt ellene, miután nemrég visszavitték őket az Egyesült Államokba, egy évtizeddel a menekülésük után.

Miller, aki lemondott a homoszexualitásról, és áttért az evangélikus keresztény hitre, 2009-ben Nicaraguába menekült, hogy ne veszítse el lánya, Isabella felügyeleti jogát, aki akkor hétéves volt. Milleréket a szövetségi hatóságok évekig üldözték az Obama-kormány idején, egészen idén januárig rejtőzködtek, amikor is önként feladták magukat az Egyesült Államok nicaraguai nagykövetségén.

Isabella most 19 éves, és a bírósági végzés, amely Miller volt élettársának, Janet Jenkinsnek biztosította a felügyeleti jogot, már nem vonatkozik rá.

„Mindvégig az volt a terv, hogy amikor Isabella betöltöti a 18. életévét, visszatérnek az Egyesült Államokba” – állítja a 419 Fund, egy keresztény nonprofit szervezet, amely Lisa Miller ügyére gyűjt pénzt.

Isten gondoskodott, és 2009 szeptemberétől ez év januárjáig megvédte Lisát és Isabellát. Isten sokszor meghiúsította az elfogásukra irányuló terveket, miközben Nicaraguában rejtette el őket.”

Isabella egy februárban benyújtott, eskü alatt tett nyilatkozatában azt állította, hogy boldog, biztonságban és egészségben élt Nicaraguában.

Millert jelenleg a New York állambeli Niagara megyében tartják fogva. Egy 2014-es buffalói vádiratban (Miller ott kelt át Kanadába, mielőtt Nicaraguába menekült) „nemzetközi szülői emberrablással” és összeesküvéssel vádolták – közölte az Igazságügyi Minisztérium az év elején kiadott sajtóközleményében. A Lisával szembeni vád öt év börtönbüntetést és 250 ezer dolláros pénzbírságot vonhat maga után.

„A börtönélet is áldás, mert naponta emlékeztetnek Jézus irántam érzett szeretetére, és naponta emlékeztetnek a hiányosságaimra” – írta a 419 Fund által nemrég közzétett levelében. Azonban a Hashimoto-kór elleni gyógyszeres kezelés hiánya miatt az egészségi állapota gyorsan romlott a börtönben.

Isabellának Lisa Miller a biológiai anyja, aki 2001-ben mesterséges megtermékenyítéssel fogant meg. Miller az előző évben kötött élettársi fogadalmat Jenkinsszel Vermontban. Jenkins soha nem fogadta örökbe Isabellát, és a neve sem szerepel Isabella születési anyakönyvi kivonatán.

Mindazonáltal amikor Miller és Jenkins élettársi viszonya 2004-ben felbomlott, egy vermonti bíró megtette azt a jogilag példátlan lépést, hogy Jenkinst Isabella második „anyjának” nyilvánította, annak ellenére, hogy nem volt semmilyen biológiai vagy jogi kapcsolata a lánnyal.

A bíró, William Cohen megadta Miller elsődleges felügyeleti jogát, de engedélyezte Jenkinsnek a látogatási jogot, amit Miller évekig vitatott a bíróságon.

Miller elmondta, hogy elvált Jenkinstől, miután újra felfedezte a kereszténységet, és Jenkinsszel való kapcsolatát erőszakosnak és sértőnek írta le. Jenkins, aki azóta egy másik nőt vett feleségül, többször is bántalmazta Millert érzelmileg és fizikailag, a terhessége alatt is, és egy ponton meg is fenyegette, hogy megöli – mondta Miller 2008-ban a LifeSiteNewsnak.

Miller terhessége alatt megígérte Istennek, hogy „ha megmenti a babámat, elhagyom a homoszexuális életmódot” – emlékezett vissza az Only One Mommy című könyvében.

Miller, akit gyerekként bántalmaztak, azt is elmondta a LifeSite-nak, hogy valójában soha nem vonzódott a nőkhöz, de a terapeuták nyomást gyakoroltak rá, hogy leszbikusnak vallja magát, miközben fiatal nőként öngyilkossági kísérletéből és alkoholfüggőségéből lábadozott.

Körülbelül egy évvel Isabella születése után Lisa Miller a lányával Virginiába távozott, ahol a bíróság eredetileg Isabella „egyetlen szülőjének” nevezte ki. 2006-ban azonban a virginiai legfelsőbb bíróság úgy döntött, hogy Vermont továbbra is joghatósággal rendelkezik a felügyeleti vita felett, és Cohen bíró végül megadta Jenkinsnek Isabella felügyeleti jogát, miután Miller többször is megtagadta, hogy leszbikus volt élettársa meglátogassa.

A vermonti bíróság ítélete a bizonyítékok, köztük a szakértői vallomások (miszerint Jenkins látogatása miatt Isabellát trauma érte) ellenére is megszületett.

Egy látogatás után az akkor ötéves Isabella elmondta anyjának, hogy Jenkins arra kényszerítette, hogy fürödjön vele. Isabella ezt követően ágybavizelést és öngyilkossági hajlamot fedezett fel a lányánál, ami aggodalmat váltott ki belőle, hogy Jenkins szexuálisan bántalmazza a gyermeket.

Gwen Corley, az Isabellát megfigyelő szociális munkás egy 2007-es nyilatkozatában megesküdött, hogy

Isabella alvászavaroktól és rémálmoktól szenved, nehezen alszik át egy éjszakát. A halálról beszél, és félelmét fejezte ki, hogy ha az anyja meghal, veszélybe kerül. Isabella felszólítás nélkül elmondta neki, hogy attól tart, hogy Janet elveszi őt az anyjától. Úgy tűnik, Isabellát traumatizálták az eddigi látogatások”

– figyelmeztetett Sylvia Haydash, az Isabellát is értékelő klinikai terapeuta, hozzátéve, hogy „a további felügyelet nélküli látogatások károsak lennének [...], és maradandó károsodást okozhatnak a normális fejlődésben”.

Amint azt szakértők igazolták, a homoszexuális szülői nevelés komoly kockázatot jelent a gyermekek számára, többek között a mentális betegségek, a szexuális zavartság és a magas kockázatú szexuális tevékenységben való részvétel esélyét.

Lisa Miller végül 2009 szeptemberében menekült el az országból a lányával, néhány héttel azelőtt, hogy Cohen elrendelte a felügyeleti jog Jenkinsre való átruházását. Két mennonita lelkész, Timothy Miller és Kenneth Miller (nem rokon Ms. Millerrel) és egy keresztény üzletember, Philip Zodhiates segített Lisának és Isabellának a Nicaraguába vezető úton, ahol egy mennonita közösségben éltek. Mindhárom férfi börtönbüntetést kapott az ügyben játszott szerepéért.

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére