Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Felcímkézett krumpliszsákokkal hergeli választóit az ellenzék

Prokaj Dávid

2020.10.11. 18:00

A tegnapi napon megjelent az ellenzéki bagázs kampányolni Bíró László mellett a szerencsi piacon. Így tett a Jobbik is, amely érdekes (és meglehetősen undorító) eszközt vetett be a megmaradt szavazói indulatainak feltámasztásához.

Szombaton Szerencsen forgatott a Hír TV stábja, ahol ismét aljas módon próbált az ellenzék teret nyerni. Ahelyett hogy a saját kampányukkal foglalkoztak volna, ismét álhírterjesztéssel és a választók félrevezetésével próbálták elnyerni az emberek bizalmát.

Ezúttal Koncz Zsófia nevét írták rá krumplis zsákokra, ezzel azt az érzést keltve a helyiekben, hogy a kormánypártok a szavazók megvásárlásával próbálnák megnyerni a választást.

Az ominózus jelent 2:54-től látható az alábbi videóban:

A felvételen jól látható, ahogyan a Jobbik Ifjúsági Tagozatának jelenlegi elnöke, Keresztesy Gergő büszkén mutogatja a „HAJRÁ ZSÓFI!” felirattal ellátott címkét. Ezzel azt a célt kívánták volna elérni, hogy a választók azt gondolják, hogy mintha a kormánypártok osztogatnának csomagot a szavazatokért.

Igyekezett a kormányt lejáratni ezzel a Jobbik volt elnöke, Sneider Tamás is, aki nem volt rest hirtelen felindulásból és meggondolatlanul a közösségi oldalán elkezdeni elterjeszteni ezt az álhírt a mai napon.

A képet (miután valószínűleg szólhattak neki, hogy ez csupán a volt pártjának a meglehetősen gyenge provokációja) azóta már letörölte az oldaláról, de nekünk még sikerült ezt lementenünk.

A Jobbiknak érdemes lenne megkérdeznie újdonsült elvtársaikat a választási időszakot megelőző ételosztásokról. Ugyanis ezekről a pillanatokról tele a világháló, de szemléltetésként itt van két kép:

Nem kell ehhez orvosi papír, itt a tények magukért beszélnek: az ellenzék elveszítette már maradék gerincességét is.

Kérdés, hogy a mai szerencsi választáson a szavazók többsége is így látja-e...

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére