Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Gulyás Gergely feljelenti a hazugságot terjesztő propagandalapokat

888.hu

2021.02.01. 11:30

A Miniszterelnökséget vezető minisztert Koncz Zsófiával boronálták össze.
Büntetőfeljelentést teszek és polgári pert indítok két baloldali propagandalap ellen”

– írja Facebookon közzétett bejegyzésében Gulyás Gergely, a Miniszterelnökséget vezető miniszter.

Az ezalenyeg.hu és a nyugatifeny.hu névre hallgató fake news portálok ugyanis azzal a valótlansággal álltak elő, hogy Gulyás és Koncz Zsófia országgyűlési képviselő egy párt alkot.

Az ezalenyeg.hu a címben még kérdésként, a cikkben már állításként fogalmazza meg, hogy Koncz Zsófia képviselőtársam azért válik, mert velem van viszonya. Ugyanezt a „hírt” a másik baloldali propagandatermék, a Nyugati Fény tényként közli

– írta a miniszter.

Gulyás Gergely emlékeztet, hogy Koncz Zsófiát mintegy tíz éve ismeri, az édesapja halála utáni rendkívüli helytállásáért, az őszi időközi választáson elért győzelméért és választókerületét kiválóan szolgáló képviselői munkájáért nagyra becsüli.

Mint írta, „soha viszonyunk nem volt, utoljára a tavalyi parlamenti ülésszak alatt – több mint másfél hónapja – az Országházban találkoztunk. Házasságának megromlásáról nem tudtam, válásáról a sajtóból értesültem. A cikk minden alapot nélkülöző hazug állítása durván megsérti Koncz Zsófia és férje magánélethez való jogát, valamint az én személyiségi jogaimat is.”

Gulyás Gergely szerint a baloldali sajtó hazugságözönében akár kézlegyintéssel is elintézhetnénk a még ma is ritka gátlástalanságot, de valójában a szélsőjobbot is keblére ölelő baloldal első számú online kampányújságáról van szó, amelynek csak Facebook hirdetésére 53 millió forintot költött a baloldal az önkormányzati választási kampányban.

Éppen ezért a (névtelen) cikkek szerzői ellen feljelentést teszek aljas indokból, nagy nyilvánosság előtt elkövetett rágalmazás miatt és személyiségi jogsértés miatt pedig polgári pert indítok a két baloldali propagandalap ellen”

– közölte a miniszter.

Gulyás azt is leírta, hogy a megítélt sérelemdíjat teljes egészében jótékonysági célra ajánlja fel valamely Koncz Zsófia által megjelölt, a választókerületében működő civil szervezet javára.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére