Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Gyújtogatni próbáltak a köztévé előtt a tüntetők

888.hu

2022.11.05. 09:40

Elfajult a Hadházy Ákos által szervezett tüntetés.

 

Gyújtogatni próbáltak a tüntetők a köztévé előtt – tudta meg a Magyar Nemzet a Hadházy Ákos által a budapesti köztévé székháza elé szervezett tüntetésről. Hadházy nem tudta kézben tartani az esti eseményeket, többen fáklyákat dobáltak a köztévé egyik portája elé, a rendőröknek kellett poroltóval közbelépni és kezelni a helyzetet. A megmozdulásról az M1 Híradója élő képekkel jelentkezett be.

 

Hadházy Ákos blokád alá kívánta vonni az általa hazugsággyárnak tartott MTVA székházát, ezért arra kért mindenkit, pénteken délután fél 6-ra menjenek a Kunigunda útjára. Úgy gondolta, hogy hibrid forradalom kell a jelenlegi kormány választáson történő legyőzéséhez. Szerinte oly módon kell tüntetni, hogy a mindennapi életvitelben is kellemetlenségekkel járjon.

Baranyi Krisztina, a IX. kerület polgármestere szerint Ukrajnában naponta fiatalok ezrei halnak meg Putyin orosz elnök miatt, és szerinte a kormány az oka annak, hogy Magyarország újra a történelem sötét oldalára állt. Úgy vélte, putyini propaganda folyik ebben az épületben is, aminek eredményeként hamarosan ki fogunk lépni az Európai Unióból és NATO-ból is.

Ungváry Krisztián történész úgy fogalmazott: „hazudni nemcsak durva valótlanságok ömlesztésével” lehet, hanem kérdéssel és „álnemzeti álkonzultációval”, „álpártokkal és álparlamenttel”, továbbá még ezernyi más eszközzel. Varga Orsolya tanár arról beszélt: elvették tőlük a biztonságot, a nyugalmat, „megritkult körülöttük a szabadság levegője”. Helyébe a hazugság, a gyűlölködés, a megfélemlítés lépett, és már a megélhetésük is kétséges – mondta. A pedagógus felszólalása végén azt hangsúlyozta, hogy tanár nélkül nincs jövő – írja a Magyar Nemzet.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

További jogi garanciák szükségesek a gyermekek védelmében

Család- és gyermekjogi, a társadalmi tanításokért felelősséget érző szervezetek szerint további jogi garanciák beépítése szükséges annak érdekében, hogy megvédhessék a gyermekeket az őket veszélyeztető jelenségektől.

New Yorkban egy tollvonással elintézték a magyar panaszt

New Yorkban egy tollvonással elintézték a magyar panaszt

Összekeverte a szezont a fazonnal hazánkkal kapcsolatban Linda Thomas-Greenfield, az Egyesült Államok ENSZ-nagykövete. A múlt hét végén New Yorkban az antiszemitizmus elleni globális erőfeszítésekről tartottak ülést. Ezen szólalt fel az amerikai diplomata, és beszédében egy svédországi antiszemita incidenst egyszerűen Budapestre helyezett át, és hiába tiltakozott a magyar delegáció és a külképviselet, csak annyira tellett a házigazdáktól, hogy elismerték a hibát, de nem adtak ki semmiféle bocsánatkérő nyilatkozatot.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére