Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Gyújtogatni próbáltak a köztévé előtt a tüntetők

888.hu

2022.11.05. 09:40

Elfajult a Hadházy Ákos által szervezett tüntetés.

 

Gyújtogatni próbáltak a tüntetők a köztévé előtt – tudta meg a Magyar Nemzet a Hadházy Ákos által a budapesti köztévé székháza elé szervezett tüntetésről. Hadházy nem tudta kézben tartani az esti eseményeket, többen fáklyákat dobáltak a köztévé egyik portája elé, a rendőröknek kellett poroltóval közbelépni és kezelni a helyzetet. A megmozdulásról az M1 Híradója élő képekkel jelentkezett be.

 

Hadházy Ákos blokád alá kívánta vonni az általa hazugsággyárnak tartott MTVA székházát, ezért arra kért mindenkit, pénteken délután fél 6-ra menjenek a Kunigunda útjára. Úgy gondolta, hogy hibrid forradalom kell a jelenlegi kormány választáson történő legyőzéséhez. Szerinte oly módon kell tüntetni, hogy a mindennapi életvitelben is kellemetlenségekkel járjon.

Baranyi Krisztina, a IX. kerület polgármestere szerint Ukrajnában naponta fiatalok ezrei halnak meg Putyin orosz elnök miatt, és szerinte a kormány az oka annak, hogy Magyarország újra a történelem sötét oldalára állt. Úgy vélte, putyini propaganda folyik ebben az épületben is, aminek eredményeként hamarosan ki fogunk lépni az Európai Unióból és NATO-ból is.

Ungváry Krisztián történész úgy fogalmazott: „hazudni nemcsak durva valótlanságok ömlesztésével” lehet, hanem kérdéssel és „álnemzeti álkonzultációval”, „álpártokkal és álparlamenttel”, továbbá még ezernyi más eszközzel. Varga Orsolya tanár arról beszélt: elvették tőlük a biztonságot, a nyugalmat, „megritkult körülöttük a szabadság levegője”. Helyébe a hazugság, a gyűlölködés, a megfélemlítés lépett, és már a megélhetésük is kétséges – mondta. A pedagógus felszólalása végén azt hangsúlyozta, hogy tanár nélkül nincs jövő – írja a Magyar Nemzet.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére