Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Gyurcsány: Demokratikus, szabad európai Magyarországot teremtünk

888.hu

2022.09.14. 11:40

Azt hát...

 

Új nap virradt. Feri pedig továbbra is szorgalmasan jön a szokásos öntömjénező szövegével.

Ki tudja, mikor unja meg. Egy biztos, mi soha nem fogjuk. Mindig is szórakoztató lesz, ahogy a pálya széléről nyávog a DK – a hazaszeretetéről.

Ezen a borús keddi napon „Eddig tartott, most tovább” címmel tette közzé az új baloldali iránymutatást.

De mit jelent, hogy eddig tartott, most tovább?

Ha valaki úgy érzi, hogy értelmetlen már a cím is, akkor ezúttal jó volt a megérzése. Gyurcsány ezzel akar életet lehelni a bágyadt és érdektelen baloldalba, ami április 3. óta sorra veszíti az időközi választásokat.

A rövid, de annál nagyobb önimádatról tanúságot felvezető után pofátlanul felmenti magát 2006 miatt.

 

2006 óta innen és onnan is belém vájják körmüket mindenfajta emberek: semmirekellők, középszerűek, képességesek, akarnokok, sértettek, feltörekvő tehetségesek, tehetségtelenek, politikai bűnözők és jószándékú szerencsétlenek. Megtették. Volt idejük, hogy megöljenek. Akarták, nem sikerült. Eddig tartott. Ha kellett fizetnem bármiért is, mostanra megfizettem.”
– írja.
Mindjárt megsajnáljuk szegény Ferencet. Olyan igazságtalan ez vele szemben. A választások viszont kitartóan mutatják, hogy Ferinek bíz' kell még fizetnie a magyar népnek, de ne ragadjunk le itt.
Miután bocsánat kérés nélkül, hanyagul letudta 2006-ot gyorsan be is vág a lényegbe.
Most viszont akkor elvégezzük dolgunkat. A dolgunk pedig, hogy egyértelmű választ adjunk erre a történelmi, politikai rettenetre, ami Orbán Viktorhoz és a Fidesz nevű bűnszervezethez kötődik. Ezt vagy mi csináljuk meg, vagy jó ideig senki. Mi megcsináljuk. Demokratikus, szabad európai Magyarországot teremtünk.”
– folytatja.
De ki akarna ebben a DK-s dologban részt venni? Egyáltalán ki vehet részt?
Mindenki jöhet, de senkire nem várunk. Nincs egyrészt-másrészt. Ezt a küzdelmet egy jobb országért a Demokratikus Koalíció vezeti. Hazánkért. Rendületlenül. Erre készülünk.”

 

Jó hír a Momentumosoknak. A DK vezeti a baloldal küzdelmét. Gelencsér Feri így korlátlanul csinálhat hülyét magából, hisz Gyurcsány druszája majd vezeti rendületlenül.

 

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

További jogi garanciák szükségesek a gyermekek védelmében

Család- és gyermekjogi, a társadalmi tanításokért felelősséget érző szervezetek szerint további jogi garanciák beépítése szükséges annak érdekében, hogy megvédhessék a gyermekeket az őket veszélyeztető jelenségektől.

New Yorkban egy tollvonással elintézték a magyar panaszt

New Yorkban egy tollvonással elintézték a magyar panaszt

Összekeverte a szezont a fazonnal hazánkkal kapcsolatban Linda Thomas-Greenfield, az Egyesült Államok ENSZ-nagykövete. A múlt hét végén New Yorkban az antiszemitizmus elleni globális erőfeszítésekről tartottak ülést. Ezen szólalt fel az amerikai diplomata, és beszédében egy svédországi antiszemita incidenst egyszerűen Budapestre helyezett át, és hiába tiltakozott a magyar delegáció és a külképviselet, csak annyira tellett a házigazdáktól, hogy elismerték a hibát, de nem adtak ki semmiféle bocsánatkérő nyilatkozatot.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére