Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Gyurcsány: Demokratikus, szabad európai Magyarországot teremtünk

888.hu

2022.09.14. 11:40

Azt hát...

 

Új nap virradt. Feri pedig továbbra is szorgalmasan jön a szokásos öntömjénező szövegével.

Ki tudja, mikor unja meg. Egy biztos, mi soha nem fogjuk. Mindig is szórakoztató lesz, ahogy a pálya széléről nyávog a DK – a hazaszeretetéről.

Ezen a borús keddi napon „Eddig tartott, most tovább” címmel tette közzé az új baloldali iránymutatást.

De mit jelent, hogy eddig tartott, most tovább?

Ha valaki úgy érzi, hogy értelmetlen már a cím is, akkor ezúttal jó volt a megérzése. Gyurcsány ezzel akar életet lehelni a bágyadt és érdektelen baloldalba, ami április 3. óta sorra veszíti az időközi választásokat.

A rövid, de annál nagyobb önimádatról tanúságot felvezető után pofátlanul felmenti magát 2006 miatt.

 

2006 óta innen és onnan is belém vájják körmüket mindenfajta emberek: semmirekellők, középszerűek, képességesek, akarnokok, sértettek, feltörekvő tehetségesek, tehetségtelenek, politikai bűnözők és jószándékú szerencsétlenek. Megtették. Volt idejük, hogy megöljenek. Akarták, nem sikerült. Eddig tartott. Ha kellett fizetnem bármiért is, mostanra megfizettem.”
– írja.
Mindjárt megsajnáljuk szegény Ferencet. Olyan igazságtalan ez vele szemben. A választások viszont kitartóan mutatják, hogy Ferinek bíz' kell még fizetnie a magyar népnek, de ne ragadjunk le itt.
Miután bocsánat kérés nélkül, hanyagul letudta 2006-ot gyorsan be is vág a lényegbe.
Most viszont akkor elvégezzük dolgunkat. A dolgunk pedig, hogy egyértelmű választ adjunk erre a történelmi, politikai rettenetre, ami Orbán Viktorhoz és a Fidesz nevű bűnszervezethez kötődik. Ezt vagy mi csináljuk meg, vagy jó ideig senki. Mi megcsináljuk. Demokratikus, szabad európai Magyarországot teremtünk.”
– folytatja.
De ki akarna ebben a DK-s dologban részt venni? Egyáltalán ki vehet részt?
Mindenki jöhet, de senkire nem várunk. Nincs egyrészt-másrészt. Ezt a küzdelmet egy jobb országért a Demokratikus Koalíció vezeti. Hazánkért. Rendületlenül. Erre készülünk.”

 

Jó hír a Momentumosoknak. A DK vezeti a baloldal küzdelmét. Gelencsér Feri így korlátlanul csinálhat hülyét magából, hisz Gyurcsány druszája majd vezeti rendületlenül.

 

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére