Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Gyurcsány Ferenc szerint a magyarok menekültpolitikája „embertelen és elfogadhatatlan”

Prokaj Dávid

2022.01.09. 17:00

A baloldal vezére vasárnap klaviatúrát ragadott, és megírta sommás véleményét a menekültkérdésről, megsértve ezzel magyarok millióit.

 

Már az elején igyekezett tiszta vizet önteni a pohárba, és közölte:

A mi világunk ahhoz ragaszkodik, hogy az élet elsőbbséget élvez. Ez nem liberális hablaty, ez a humanista minimuma keresztényeknek, konzervatívoknak, agnosztikusoknak, baloldaliaknak és így tovább.”

Ezzel nehéz is lenne vitatkozni, az élet védelme mindenki számára nagyon fontos. A magyar kormány is tisztában vele, hogy a világunkban évek óta a migrációs válsággal kell megküzdenie és megoldania. És ez így is marad még éveken át. Ugyanis a nagyhatalmak nem megoldani szeretnék a problémát, hanem kihasználni. Nem a problémát akarják ott orvosolni, hanem a problémát exportálják ki más kontinensre.

Kihasználni milliók sanyarú sorsát azzal, hogy országokat tesznek tönkre, majd a különféle civil szervezetek segítségével útnak eresztik emberek milliót azt állítva nekik, hogy Európa majd tárt karokkal fogadja őket. Németországra emlékezhet mindenki, virágokkal várta a migránsokat. Amit aztán utólag megbántak. Úgy gondolták, hogy a migránsok számára is majd habzsi-dőzsi lesz, hiszen az európai népek nyilvánvalóan ilyen egyszerűen élnek. Aztán a nyugat-európai kormányok idővel rájöttek, hogy elszámolták magukat. A befogadottak pedig fezsültek lettek, radikalizálódtak, majd robbantgattak.

Ebben a tárgyban a magyar kormány menekültpolitikája embertelen, elfogadhatatlan.”

Folytatta Gyurcsány Ferenc a gondolatait, utalva ezzel Orbán Viktor és a jobboldali magyar kormány menekültpolitikájára.

Majd a Demokratikus Koalíció elnöke úgy folytatja, hogy az európai népeknek és a magyaroknak is lehet egy közös élete. Ezzel talán az Európai Egyesült Államok létrehozására gondolt, amelyben a különféle nemzeteknek nem lehet önálló gondolata és politikája semmilyen kérdésben – még a menekültkérdésben se?

Kocsmaszintű filozofálását azzal zárta, hogy akkor lesz „tisztességes” menekültpolitikája hazánknak és Európának, ha „mások életének védelmét” és „saját életmódunk védelmét” össze tudják egyeztetni. Ő pedig eddig ebben egyoldalúságot látott.

Ugyanis mint a magyar kormány, mint a magyar emberek nagy többsége evvel egyetért. Meg kell óvni és védeni egymás és mások életét is. A Fidesz álláspontja is az, hogy a migráció kérdését közösen kell megoldani az Európai Unióval, de amíg azt nem fogadják el azt, hogy a magyarok nem kívánnak kevert társadalomban élni, mert azzal veszélybe kerülne a magyarok életmódja, addig ezt nehéz lenne megvalósítani. Hiszen a véleményünk megváltoztatását nem kötelezhetik ránk. Az diktatúra lenne.

Tegyük világossá: eddig Gyurcsány Ferenc és az ellenzék ellentmondott a magyarok érdekének. Gyurcsány Ferenc volt ugyanis az, aki 2015-ben még lebontotta volna a kerítést és a határzárat, majd később belátta: hasznos volt felemelni a határkerítést. Majd rögvest követelni kezdte a kvóta szerinti elosztását a migránsoknak. Magyarán folyamatosan kötelezte volna a kormány és a magyar társadalom többségének behódolását ebben a kérdésben.

Márki-Zay Péter főnöke tehát azon a véleményen van, hogy a magyarok menekültpolitikája „embertelen és elfogadhatatlan”. Mert nem fogadják el az EU intézményeinek követelését, és egyetért a kormány intézkedéseivel.

Köszönjük Gyurcsány úr a véleményét! Ezzel az információval is könnyebb lesz a döntést meghozni akkor, amikor tavasszal behúzzuk a lapon az X-et.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére