Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Gyurcsány továbbra is csak készül...

888.hu

2022.07.19. 09:15

Az öreg DK-elnök „megértéssel figyeli a budapesti hidak lázadóit”. A tüntetők viszont nem hogy belőle, de egyik baloldali pártból sem kérnek.

 

Gyurcsány már korán reggel arról posztolt, hogy ellenzékinek lenni hazafias kötelesség.

 

A DK-s hazafiasságot már ismerve, a konkrét Gyurcsány-híveket, az ilyen posztokon már csak nevet a magyar emberek nagy része.

Egyértelmű, hogy a KATA-módosítás utáni tiszavirág-életű felháborodási hullámot az egész baloldal, köztük az Apró-klán beházasodott szellemi örököse is megpróbálja meglovagolni. Ezzel kapcsolatos bejegyzései végére rendszerint oda is írja, hogy készül, vagy ezúttal, hogy készülni kell.

Szurkol, hátha majd a válság elsöpri a kormányt, hogy megint visszavezethesse Magyarországot a külföldi érdekek mocsarába.

Azok, akik tüntetnek, azonban nem kérnek már az ilyen leharcolt balosokból, de még a Momentum fedőnévvel ellátott SZDSZ ifjúsági tagozatból sem.

Legutóbb kifejezetten a baloldali pártok kizárásával foglalták el egy kis időre a Margit hidat. Ebből is az látszik, hogy akiknek baja van a kormánnyal, az sem a baloldali politikusokon keresztül artikulálja a problémákat.

Arról már nem is beszélve, hogy elég nehezen komolyan vehető politikus az, aki ilyen erőtlen megmozdulásokból akar tőkét kovácsolni.

 

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére